fbpx

Δες τι ανακοίνωσε η Apple για το νέο iPhone και ποια άλλα προϊόντα ετοιμάζει!

Μετά την πρόσφατη μεγάλη εκδήλωση και την παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple για το 2019, όπως αναμενόταν, ήρθαν αρκετές συναρπαστικές ανακοινώσεις. Φυσικά, η προσοχή στράφηκε στο νέο iPhone 11, και στις 2 πιο προχωρημένες εκδόσεις του, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max.

Αν δεν κατάφερες να ενημερωθείς για τα νέα προϊόντα της Apple ή αν θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για το κάθε ένα από αυτά, σου μαζέψαμε όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις πριν την επόμενη σου αγορά!

Προπαράγγειλε το νέο iPhone 11 από την Bionic Electronics εδώ!

Δες πιο κάτω όσα παρουσίασε πρόσφατα η Apple για το νέο iPhone και τα άλλα της προϊόντα:

1
iPhone 11, iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max

 

Το iPhone 11 είναι ο διάδοχος του iPhone XR και διαθέτει οθόνη LCD 6,1 ιντσών και τον νέο A13 Bionic επεξεργαστή της Apple. Διαθέτει ένα σύστημα διπλής κάμερας και φυσικά έχεις και σε αυτό το μοντέλο τη δυνατότητα καταγραφής selfie-βίντεο αργής ταχύτητας (slow-mo selfie videos). Είναι πλέον από τα κορυφαία και πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς iPhones και η Apple τα ονομάζει “sloves“!

Τα νέα πιο προχωρημένα iPhones είναι τα: iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Διαθέτουν και τα 2 μοντέλα ένα σύστημα 3 φωτογραφικών μηχανών, με τηλεφακό, ultra-wide φακό και κανονικούς φακούς. Κάθε μία από τις 3 κάμερες έχει τη δυνατότητα λήψης σε ανάλυση 4Κ στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Σε ένα demo στην παρουσίαση, έδειξαν πως το αναμενόμενο λογισμικό που έρχεται, μπορεί να καταγράφει διαφορετικές σκηνές μέσα από κάθε φακό.

Το iPhone 11 Pro έχει OLED (Organic LED) 5,8 ιντσών και το iPhone 11 Pro Max διαθέτει OLED 6,5 ιντσών. Και τα 2 διαθέτουν εντυπωσιακή φωτεινότητα στα 1.200 nits. Όπως και το iPhone 11, αυτά τα μοντέλα διαθέτουν το νέο A13 Bionic επεξεργαστή. Θα είναι διαθέσιμα σε 4 χρώματα.

Προπαράγγειλε το νέο iPhone 11 από την Bionic Electronics εδώ!

2
Watch Series 5

Η νέα σειρά Apple Watch 5 δεν είναι πολύ διαφορετική από το μοντέλο του περασμένου χρόνου, αλλά περιέχει αρκετά νέα “κόλπα”. Συγκεκριμένα, είναι το πρώτο Watch της Apple που μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία always-on στην οθόνη.

Συνηθίζεις να περιορίζεις όσα εμφανίζονται στην οθόνη σου, για να επεκτείνεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (όπως και στα περισσότερα smartwatches); Μάθε πως η Watch Series 5 μειώνει τη φωτεινότητα, αλλά διατηρεί ίδια όλα όσα έβλεπες κατά τη χρήση της οθόνης σου. Έχει επίσης την ίδια εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας 18 ωρών, όπως η Watch Series 4!

Η Watch Series 5 είναι διαθέσιμη σε μοντέλο GPS και μοντέλο GPS + LTE, έτσι ώστε να δώσει την ευκαιρία στους χρήστες να διαλέξουν λειτουργίες αλλά και πιο χαμηλή τιμή. Επίσης, είναι το πρώτο Apple Watch που κυκλοφορεί με κεραμικό υλικό και τιτάνιο φινίρισμα, χωρίς όμως να αποκαλυφθούν οι τιμές τους στην εκδήλωση.

Προπαράγγειλε το νέο Apple Watch 5 από την Bionic Electronics εδώ!

3
iPad

Η Apple ανακοίνωσε και μια αναβάθμιση για το iPad της. Το νέο μοντέλο της 7ης γενιάς έχει 10,2″ μέγεθος οθόνης, μεγαλύτερο από τις 9,7″ που είχε μέχρι σήμερα.

Αυτό το μοντέλο ξεκινά στην ίδια τιμή με το προηγούμενο, αλλά έχει μερικές βελτιώσεις σε σχέση με την τελευταία γενιά του iPad. Διαθέτει A10 Bionic επεξεργαστή, ο οποίος κάνει πολύ πιο γρήγορο το νέο μοντέλο.

Έχει επίσης ένα Smart Connector, που θα σε βοηθήσει, αν αγοράσεις ένα από τα μαγνητικά-συνδεδεμένα Smart Keyboards της Apple.

Προπαράγγειλε το νέο iPad από την Bionic Electronics εδώ!

4
Apple TV Plus

Η Apple TV Plus, η original streaming υπηρεσία της εταιρείας, θα κυκλοφορήσει επίσημα την 1η Νοεμβρίου 2019.

Ακόμη μια μεγάλη έκπληξη είναι ότι η Apple θα παρέχει δωρεάν ετήσια συνδρομή στο Apple TV Plus, αν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα νέο προϊόν της Apple, όπως: iPad, iPhones, laptops ή desktop υπολογιστές!

5
Apple Arcade

Η Apple βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει κάποια νέα παιχνίδια για την αναμενόμενη subscription υπηρεσία παιχνιδιών “all-you-can-eat” (όπως την ονόμασε), που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Τα παιχνίδια που παρουσιάσε η Apple Arcade είναι τα εξής:

  • Frogger in Toy Town, από Konami
  • Shinsekai: Deep Sea, από Capcom
  • Sayonara Wild Hearts, από Annapurna Interactive

Ανυπομονείς κι εσύ να κάνεις δικό σου κάποιο από τα νέα προϊόντα της Apple;

Προπαράγγειλε το νέο iPhone 11 από την Bionic Electronics εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending