fbpx

5 φετινές μεταγραφές με αξιόλογο βιογραφικό που ίσως δεν πρόσεξες!

Το καλοκαίρι του 2019, μεταγραφικά μιλώντας, είχε σχεδόν τα πάντα!

Μεγάλες μεταγραφές επιπέδου…Premier League από την Πάφος FC, υπερβάσεις από ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, από μια ντουζίνα περίπου μεταγραφές για Ομόνοια και Ανόρθωση και λιγοστές, αλλά έξυπνες μεταγραφές για ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Και ενώ όλοι ξεχωρίσαμε τα μεγάλα μεταγραφικά “μπαμ” των ομάδων μας, ήρθαν στο νησί και ποδοσφαιριστές με αξιόλογο βιογραφικό που δεν πήραν την ανάλογη προβολή.

5 από αυτούς είναι που συλλέξαμε πιο κάτω για να τους παρακολουθείς και εσύ:

1
Ernest Agyiri – Ένωση Νέων Παραλιμνίου

Ο Γκανέζος χαφ της Ένωσης μπορεί να είναι μόλις 21 ετών (6 Μαρτίου 1998), αλλά από το 2015 ανήκει στις ακαδημίες της Manchester City που τον παραχώρησαν φέτος ως δανεικό στο Παραλίμνι.

Πέρα από τις ακαδημίες των “πολιτών” ο Agyiri αγωνίστηκε για 2 χρόνια ως δανεικός και στη νορβηγική Valerenga, μαζεύοντας έτσι αρκετές εμπειρίες παρά το νεαρό της ηλικίας του.

2
Dorian Dervite – Δόξα Κατωκοπιάς

Τον 31χρονο (25 Ιουλίου 1988) Γάλλο κεντρικό αμυντικό, Dorian Dervite απέκτησε το καλοκαίρι η Δόξα Κατωκοπιάς που έχει σαν “παράσημο” την τριετή θητεία του στην Tottenham στο ξεκίνημα της καριέρας του (2006-09).

Η παρουσία του Dervite στα γήπεδα της Αγγλίας όμως δεν περιορίστηκε μόνο στους “Spurs”, αφού αγωνίστηκε, επίσης, σε Charlton και Bolton.

Πριν έρθει στην Κύπρο και τη Δόξα έπαιξε στη βελγική Charleroi και την ολλανδική Breda.

3
Slobodan Medojevic – ΑΕΛ

Ήρθε στην ΑΕΛ κυριολεκτικά στο “και πέντε” της μεταγραφικής περιόδου ο Σέρβος χαφ, αφού η απόκτηση του ανακοινώθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου.

Ο Slobodan Medojevic, στα σχεδόν 29 του χρόνια (20 Οκτωβρίου 1990) ήρθε στην Κύπρο κουβαλώντας παραστάσεις από ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο, την Bundesliga.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός μέσος ήρθε στο νησί μας μετά από 7 χρόνια παρουσίας στη Γερμανία με τις φανέλες των Wolfsburg, Eintracht Frankfurt και Darmstadt.

4
Roger M’Pinda – Απόλλωνας

Όπως και ο Agyiri της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, ο Roger Tamba M’Pinda, όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι μόλις 21 ετών (13 Αυγούστου 1998), αλλά από το 2016 ανήκει στη φημισμένη Juventus.

Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, με τη “Signora Vecchia” να τον έχει παραχωρήσει δανεικό στο παρελθόν σε ομάδες όπως η κροατική Osijek, την αυστριακή WSG Tirol και την Ascoli.

5
Sunny – Πάφος FC

Sako, Puncheon, Williams και Arajuuri είναι μερικές από τις μεγάλες μεταγραφές που έκανε αυτό το καλοκαίρι η Πάφος FC.

Μέσα στα πολλά, η απόκτηση του 31χρονου (17 Σεπτεμβρίου 1988) αμυντικού μέσου από τη Νιγηρία με ισπανικό διαβατήριο, Stephen Obayan Sunday, πιο γνωστού ως Sunny, πέρασε στα ψιλά.

Ο Sunny, ωστόσο, φόρεσε στο παρελθόν τις φανέλες, των Valencia, Osasuna, Numancia και Real Betis, ενώ πέρασε επίσης από Ισραήλ (Bnei Sakhnin), Βουλγαρία (CSKA Sofia), Τουρκία (Alanyaspor) και MLS (Real Salt Lake City).

Ήξερες πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από σημαντικές ομάδες στο παρελθόν;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending