fbpx

Οι 5 top νέες ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε τον Οκτώβρη στο cinema!

Μιας και το φθινόπωρο μας έχει υποδεχθεί για τα καλά κι εσύ έχεις επιστρέψει στη ρουτίνα, σκέφτεσαι λογικά πώς να περάσεις τα βράδια σου.

Μάθε πως έρχονται νέες ξεχωριστές ταινίες τον φετινό Οκτώβρη στους κινηματογράφους, που ανυπομονούμε πώς και πώς να δούμε!

Σου συγκεντρώσαμε λοιπόν τις top 5 ταινίες που θα θες κι εσύ να δεις αυτόν τον Οκτώβρη, μόλις προβληθούν στα K CINEPLEX!

Δες τις πιο κάτω:

1
Joker

Η ιστορία του Τζόκερ, αφηγείται το παρελθόν του στη δεκαετία του 1980 και πώς έφτασε να γίνει κακός και «εχθρός» του Batman.

Πρωταγωνιστούν οι: Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Zazie Beetz

Η αναμενόμενη ταινία Δράσης, Δράματος και Θρίλερ, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 3 Οκτωβρίου 2019.

Απόλαυσε την ταινία “Joker” στις νέες αναπαυτικές θέσεις του K Cineplex Prime (Strovolos) στο Dolby Atmos, Screen 1, για το απόλυτο cinema experience!

2
Diego Maradona

Ένα σπάνιο υλικό διάρκειας 500 ωρών, βγαίνει για πρώτη φορά από το αρχείο του ποδοσφαιριστή Diego Maradona, με τις αφηγήσεις σπουδαίων αθλητικογράφων, του προσωπικού γυμναστή του, της πρώην γυναίκας του καθώς και άλλων κοντινών του προσώπων.

Πρωταγωνιστούν οι: Diego Armando Maradona, Diego Maradona Jr., Claudia Villafañe

Το αναμενόμενο Βιογραφικό και Αθλητικό Ντοκιμαντέρ, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 10 Οκτωβρίου 2019.


Θες να βλέπεις όλα τα κινηματογραφικά νέα, καθώς και τις προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!


3
Gemini Man

Ένα πρωτότυπο θρίλερ δράσης με πρωταγωνιστή τον Will Smith στον ρόλο του Χένρι Μπρόγκαν, ενός elite δολοφόνου.

Ξαφνικά μπαίνει στο στόχαστρο και καταδιώκεται από έναν μυστηριώδη πιο νέο πράκτορα, που φαίνεται πως μπορεί να προβλέψει κάθε του κίνηση.

Πρωταγωνιστούν οι: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen

Η αναμενόμενη Sci-Fi ταινία Δράσης και Δράματος, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 10 Οκτωβρίου 2019.

Απόλαυσε την ταινία “Gemini Man” στις νέες αναπαυτικές θέσεις του K Cineplex Prime (Strovolos) στο Dolby Atmos, Screen 1, για το απόλυτο cinema experience!

4
Hustlers

Μετά τη δημοσίευση ενός viral άρθρου στο New York Magazine, μια ομάδα με «προκλητικές χορεύτριες» ενός strip club, ενώνουν τα γοητευτικά τους προτερήματα και αναταράζουν τους πελάτες τους από τη Wall Street.

Πρωταγωνιστούν οι: Jennifer Lopez, Julia Stiles, Constance Wu.

Η αναμενόμενη Κωμωδία Εγκλήματος και Δράματος, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 17 Οκτωβρίου 2019.

5
Terminator: Dark Fate

Δυο δεκαετίες μετά από το «Terminator 2: Judgment Day», στο «Terminator: Dark Fate» η αμείλικτη Λίντα Χάμιλτον επιστρέφει στο ρόλο της Σάρα Κόνορ και μάχεται ενάντια σε ένα δολοφονικό εξολοθρευτή με τις γνωστές… μεταλλικές ιδιότητες.

Πρωταγωνιστούν οι: Mackenzie Davis, Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Tom Hopper

Η αναμενόμενη Sci-Fi ταινία Δράσης και Περιπέτειας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 31 Οκτωβρίου 2019.

Απόλαυσε την ταινία “Terminator: Dark Fate” στις νέες αναπαυτικές θέσεις του K Cineplex Prime (Strovolos) στο Dolby Atmos, Screen 1, για το απόλυτο cinema experience!


Θες να μάθεις περισσότερα κινηματογραφικά νέα, αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending