1η Οκτωβρίου 2019 – Γιορτάζουμε αυτό που μας ενώνει όλους: τον Καφέ!

Ο καφές αποτελεί για τα Starbucks την καρδιά όλων των ροφημάτων τους και είναι αυτό που τα ενώνει, τα φέρνει πιο κοντά με όλους συντροφεύοντας κάθε στιγμή της ζωής τους.

Τα τελευταία 16 χρόνια τα Starbucks μοιράζονται καθημερινά μια μοναδική εμπειρία καφέ σε κάθε κούπα καφέ που ετοιμάζουν για εσάς γεμάτη αγάπη, πάθος και δεξιοτεχνία.

Την 1η Οκτωβρίου, τα Starbucks γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ προσφέροντας σας την ευκαιρία να κερδίσετε τον καφέ σας μέχρι το τέλος του χρόνου απλά και εύκολα.

Με κάθε αγορά σας με την Starbucks κάρτα από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου, όντας εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα My Starbucks Rewards, μπαίνετε σε κλήρωση για 90 δωρεάν ροφήματα που μπορείτε να απολαύσετε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019*. Οι 10  τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν στις 2 Οκτωβρίου 2019.

Με αυτόν τον διαγωνισμό, τα Starbucks προσκαλούν τους λάτρεις του καφέ να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τον τελειότερα γευστικά καφέ τους.

Ένα άτομο, μια κούπα καφέ τη φορά. Μια κούπα καφέ που κάνει τη διαφορά μέσα από πρωτοβουλίες για την βιωσιμότητα του καφέ, την ενίσχυση των καλλιεργητών καφέ και των κοινοτήτων τους και την προστασία του περιβάλλοντος γενικότερα.

* Απαραίτητη προϋπόθεση οι κάρτες / κάτοχοι των καρτών να είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα My Starbucks Rewards. Η ενέργεια αφορά αγορές με κάρτα Starbucks σε όλα τα καταστήματα Starbucks στην Κύπρο.