fbpx

Εβδομάδα νούντλς στο Akakiko: Κερασμένο ποτό με κάθε παραγγελία bowl noodles!

Τα γιορτινά του, για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Νούντλς ετοιμάζεται να φορέσει το Akakiko. Η Ημέρα Νούντλς γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Οκτωβρίου και το αγαπημένο ασιατικό εστιατόριο που έγινε συνώνυμο με την αυθεντική κουζίνα της Άπω Ανατολής, ως άξιος πρεσβευτής των ξεχωριστών γεύσεων θέλησε να την τιμήσει με ιδιαίτερο τρόπο.

Τα εστιατόρια Akakiko όχι μόνο για τις 6 Οκτωβρίου αλλά για όλη την εβδομάδα, κερνούν το ποτό με την κάθε παραγγελία ενός bowl νούντλς. Η προσφορά θα ισχύει από τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου και αφορά όσους θα επισκεφθούν τα εστιατόρια του Akakiko που βρίσκονται στη Λευκωσία, τη Λεμεσό, την Πάφο και την Πόλη Χρυσοχούς.

Οι επιλογές γεύσεων με πιάτα που έχουν βάση τα νούντλς στο μενού του Akakiko είναι πάρα πολλές και ο καθένας μπορεί να βρει αυτές που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο του. Μερικές από αυτές είναι το πιάτο Yaki Udon με χοντρά udon νούντλς με λαχανικά και σως τόνκαντσου, τo Saigon Shitake με νούντλς ρυζιού, τοφού, λαχανικά, μανιτάρια, hoisin και τεριγιάκι σως αλλά και το Fried Udon Pork με νούντλς udon, λαχανικά, χοιρινό σωτέ και σως τόνκαντσου.

Όλα τα πιάτα του Akakiko ετοιμάζονται πάντοτε με ολόφρεσκα υλικά στο εστιατόριο, αμέσως μετά την παραγγελία, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και οι γεύσεις να παραμένουν αναλλοίωτες. Η ποιότητα συνδυάζεται με την ταχύτητα προετοιμασίας και παράδοσης των φαγητών.

Το αγαπημένο ασιατικό εστιατόριο που έγινε συνώνυμο με την αυθεντική κουζίνα της Άπω Ανατολής, καλεί τους επισκέπτες του να το επισκεφθούν και να γιορτάσουν μαζί την εβδομάδα νούντλς και δοκιμάσουν κι άλλα πιάτα από τη νόστιμη ασιατική κουζίνα του, στο χώρο δίπλα από το Hilton Park στη Λευκωσία, στο Akakiko της Λεμεσού που βρίσκεται εντός του πεντάστερου The Royal Apollonia, στο Αkakiko της Πάφου που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Ivi Mare και στο Akakiko Πόλης Χρυσοχούς που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Polis 1907.

Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 77778022.

Σχετικά με το Akakiko

Το Akakiko, ανήκει στη Louis Hotels, θυγατρική του Ομίλου Louis, και αποτελεί μια επιτυχημένη ιαπωνική αλυσίδα εστιατορίων με έδρα τη Βιέννη της Αυστρίας. Το πρώτο εστιατόριο της αλυσίδας άνοιξε στη Λευκωσία, στην Κύπρο το 2003 και έκτοτε επεκτάθηκε σε γειτονικές πόλεις. Το Akakiko προσφέρει μια κουζίνα ‘Easy Japanese Fusion’ με υγιεινές πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Η άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας ολοκληρώνει το μοντέλο της σύγχρονης ιαπωνικής κουζίνας.

Αριθμοί & Στοιχεία
• Τα εστιατόρια Akakiko εξυπηρετούν ετησίως πέραν των 200.000 πελατών στην Κύπρο
• 1 στους 3 πελάτες απολαμβάνουν τα φαγητά του Akakiko είτε ως take away είτε με κατ’ οίκον παράδοση
• Τα εστιατόρια Akakiko έχουν περισσότερους από 10.000 φανατικούς πελάτες που απολαμβάνουν τα πιάτα που προσφέρονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending