fbpx

5 events μέσα στον Οκτώβρη που δεν θα θέλει να χάσει κανένας φοιτητής!

Ο Οκτώβρης έφτασε και στην πρωτεύουσα υπάρχει μια πληθώρα από διάφορα events που θα θες να βρεθείς κι εσύ!

Ψάξαμε και βρήκαμε 5 events που αξίζει να πας αυτό τον Οκτώβρη και τα συγκεντρώσαμε σε αυτό το άρθρο. Ρίξε μια ματιά πιο κάτω!

Δες τι θα γίνει αυτό τον Οκτώβρη στη Λευκωσία και που αξίζει να πας!

1
UniFEST 2019

Το StudentLife και το SHARK Energy διοργανώνουν το UniFEST 2019, και καλωσορίζουν τους φοιτητές των πανεπιστημίων στην Κύπρο! Αγαπημένα brands έρχονται για να σου δώσουν το απαραίτητο boostάρισμα για τη νέα χρονιά! Δες εδώ το πρόγραμμα με τις μέρες και τους χώρους που θα βρεθεί το UniFEST 2019!

Cool παιχνίδια, διαγωνισμοί με δώρα μεγάλης αξίας, δωροκουπόνια, προσφορές, φοιτητικές εκπτώσεις… και όχι μόνο, είναι μερικά από τα πολλά που θα δεις σε αυτό το μεγάλο αυτό γεγονός! Ακόμη, θα υπάρχει LIVE Link & μουσική με τους μουσικούς παραγωγούς του MIX Fm και διάφορα activities που θα  ανεβάσουν τη φοιτητική διάθεση στα ύψη!

Μερικά από τα brands που πρόκειται να συναντήσεις είναι: SHARK Energy, Libresse, MrBrown, Starbucks, Pizza Hut, Domino’s Pizza, Primetel, Nicosia Mall, TGI Fridays/Hard Rock Cafe Ayia Napa, Bionic, Foody, Ηellenic Bank, TOPSHOP, Public, KFC, CYTA, sKash, Pokka, Celio, Green Cola, American Eagle, Carlsberg, Bolt, Pedieos IVF Center και Kellog’s. 

2
8-10 Οκτωβρίου, 6th International Beer Tasting

Το Moondog’s Bar & Grill διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά το 6th International Beer Tasting στην Κύπρο. Περισσότερες από 220 ετικέτες μπύρας από 20 χώρες σε συνδυασμό με περισσότερα από 20 draught από όλο τον κόσμο υπόσχονται αξέχαστες γευσιγνωστικές εμπειρίες.

Tα τελευταία 6 χρόνια κατάφερε να ανοίξει τις πόρτες σ’ αυτό το μαγικό κόσμο, να εκπαιδεύσει και να συστήσει πρωτόγνωρες γεύσεις. Οι μπύρες οι οποίες θα στηθούν στον κήπο και στον εσωτερικό χώρο του Moondog’s, θα συνοδεύονται με  burgers, hot dogs Dj,s και live Bands.

Από τις 18:00 ως και τα μεσάνυχτα, οι λάτρεις της μπύρας θα γεμίζουν ξανά και ξανά το ποτήρι τους, δοκιμάζοντας νέες γεύσεις, ψηφίζοντας την αγαπημένη τους!

Έτσι μια ήδη πετυχημένη γιορτή της μπύρας που πέρσι συγκέντρωσε περισσότερους από 2000 επισκέπτες απ’ όλη την Κύπρο, παίρνει και πάλι μορφή φέτος: Από την Τρίτη 8/10/2019 μέχρι την Πέμπτη 10/10/2019 είναι OctoberTest!

  • Τιμή εισόδου: €20

3
11-13 Οκτωβρίου, Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ

Αν είσαι πιο… ψαγμένο άτομο, μάθε πως “Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ” ανεβαίνει θεατρικά  σε μετάφραση και δραματουργική επεξεργασία του Βαρνάβα Κυριαζή. Βασισμένο στο πασίγνωστο ημερολόγιο της έφηβης Γερμανοεβραίας από τη Φραγκφούρτη, το έργο των Γκούντριχ και Χάκετ παραμένει ένα διαχρονικό έργο, που συγκινεί το κοινό κάθε ηλικίας.

Ήξερες ότι είναι το πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο στην Ευρώπη μετά από τη Βίβλο; Το θεατρικό έργο είναι ένα κείμενο–ντοκουμέντο, μια καταγραφή του απάνθρωπου φυλετικού κατατρεγμού.

Πρόκειται για ένα επιμορφωτικό έργο, ιδιαιτέρως αφυπνιστικό στις μέρες μας, όπου οι νεοναζί, ο φασισμός, ο κοινωνικός ρατσισμός και η ξενοφοβία απειλούν ξανά τη δημοκρατία, την κοινωνική συνοχή, την ειρήνη, την ασφάλεια και κύρια την ανθρώπινη αλληλεγγύη, την πίστη μας στους ανθρώπους, το ίδιο μας το μυαλό, την ύπαρξη μας!

Τιμές Εισητηρίων:

  • €15 κανονικά
  • €12 φοιτητικά & συνταξιούχοι
  • €10 ηθοποιοί
  • €8 μαθητικά-παιδικά, άνεργοι, πολύτεκνοι(με την επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού εγγράφου).
  • Τοποθεσία: Θέατρο Ανεμώνα, ΚΑΝΤΑΡΑΣ 17, ΛΑΤΣΙΑ, 2221 Λατσιά

4
19 Οκτωβρίου, Active Member Live Full Band

Δεκάδες album, εκατοντάδες τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις… Οι Active Member έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πώς μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε ένα κόσμο παλλόμενο ή και βουβό.

Ήδη, ετοιμάζουν το επόμενο τους album με τίτλο «Ζαλίκι» υπονοώντας το ηθικό βάρος, αλλά και το φορτίο όλων αυτών των χρόνων τόσο του ίδιου του γκρουπ, όσο κι αυτό που καλείται πια να μεταφέρει και να μεταδώσει το ίδιο το κοινό… Μετά από ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι σε ανοιχτούς χώρους, επιστρέφουν σε κλειστούς χώρους που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία του γκρουπ.

Στο Πέρασμα και στη Διαχρονική θα ακουστούν τραγούδια απ’ όλη τη δισκογραφία τους. Kάθε μέρα θα υπάρχει και διαφορετικό πρόγραμμα προκειμένου να ακουστούν όσο το δυνατόν περισσότερα αγαπημένα τραγούδια.

  • Προπώληση: 15 ευρώ
  • Τηλ. 9915 66 83

5
25 Οκτωβρίου, συναυλία με τους FY x Madclip x Ypo

Την Παρασκεύη 25 Οκτωβρίου, οι FY + Madclip + Ypo θα τραγουδήσουν στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης στην Έγκωμη στο περίπτερο HELLAS – Hall B σε μια ξέφρενη βραδιά μουσικής και πάρτυ.

Το μουσικό event ξεκινάει στις 19:00 με Dj Niko Varvareso (Sfera FM), όπου θα ανεβάζει τους ρυθμούς, και θα ξεσηκώσει το κοινό με τα μοναδικά χορευτικά κομμάτια.

  • Για πληροφορίες και κρατήσεις: 22 251125

Εσύ σε ποια events θα βρεθείς αυτόν τον Οκτώβρη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending