fbpx

5 σειρές στο Netflix που θα κολλήσεις αν είσαι φοιτητής!

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν πολλές νέες σειρές, με σκοπό να μας τραβήξουν το ενδιαφέρον και φτάνουμε έτσι στο σημείο να είμαστε… πλήρως αντικοινωνικοί και κλεισμένοι μέσα στο σπίτι!

Άρα, τώρα που #μένουμεσπίτι έτσι κι αλλιώς, είναι η ευκαιρία μας να δούμε όσες σειρές και ταινίες θέλουμε, χωρίς να “φοβόμαστε” ότι δε θα κάνουμε τίποτα άλλο, λόγω της συνήθειας που έγινε λατρεία: το Netflix.

Δες μερικές από τις καλύτερες σειρές του Netflix που σου προτείνουμε να δεις (αν δεν τις είδες ήδη):

1
Criminal

gamesradar.com / Netflix

Το Criminal είναι η πιο φιλόδοξη αστυνομική παραγωγή του Netflix ως τώρα και έκανε ήδη πρεμιέρα στη streaming πλατφόρμα!

Το procedural θα αποτελείται από 12 επεισόδια, γυρισμένα σε διαφορετικές χώρες όπως η Μ. Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ισπανία, όλα με τοπικά cast και συνεργεία και γραμμένα στην αντίστοιχη γλώσσα.

Η δράση τοποθετείται στην αίθουσα ανάκρισης, αντικαθιστώντας τις καταδιώξεις και τις έρευνες για τα κλειστοφοβικά ψυχολογικά παιχνίδια που προκύπτουν μεταξύ ντετέκτιβ και υπόπτων.

Το ποδαρικό στην εντυπωσιακή πανευρωπαϊκή προσπάθεια, το κάνει η Αγγλία, με cast που περιλαμβάνει τον David Tennant (Doctor Who, Broadchurch) και τη Hayley Atwell (Captain America).

2
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (Netflix Documentary)

netflix.com/cy

Ένα ντοκιμαντέρ σε 3 μέρη, αφιερωμένο στη ζωή του Μπιλ Γκέιτς, τον ιστορικό ιδρυτή  της Microsoft που θα μας καθηλώσει.

Μια σειρά χωρίς φίλτρο και με πολύ βάθος, καθώς εκείνος αναζητά μοναδικές λύσεις για μερικά απ’ τα πιο σύνθετα προβλήματα του κόσμου.

Η σκηνοθεσία γίνεται από τον -βραβευμένο με Όσκαρ- σκηνοθέτη Ντέιβις Γκούγκενχαϊμ. Το πρώτο επεισόδιο ανέβηκε στις 20 Σεπτέμβρη.

3
The Politician

elitedaily.com

Μια νέα και πρωτότυπη σειρά του Netflix, που έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου και διαθέτει εντυπωσιακό cast, καθώς και ένα επίκαιρο θέμα που σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα.

Οι σχολικές εκλογές είναι στο επίκεντρο της ιστορίας, με πρωταγωνιστή τον Μπεν Πλατ στον ρόλο ενός εφήβου, που θέλει διακαώς να γίνει πρόεδρος των Η.Π.Α. Γι’ αυτό και ξεκινά νωρίς την προεκλογική του εκστρατεία με σημείο εκκίνησης ένα Λύκειο για πλουσιόπαιδα στην ηλιόλουστη Σάντα Μπάρμπαρα!

Μαζί του οι Γκουίνεθ Πάλτροου και Τζέσικα Λανγκ ηγούνται ενός εντυπωσιακού cast, το οποίο “ενορχηστρώνει” ο πετυχημένος σκηνοθέτης και δημιουργός επιτυχημένων σειρών, Ράιαν Μέρφι.

4
Raising Dion  

denofgeek.com

H νέα σειρά του Netflix με πρωταγωνιστές τον Michael B. Jordan (Black Panther, Creed movies), Alisha Wainwright και τον πρωτοεμφανιζόμενο μικρό Ja’Siah Young.

Η πλοκή εστιάζει σε μία νέα γυναίκα, τη Nicole Reese (Wainwright), η οποία έπειτα από την απώλεια του συζύγου της, Mark (B. Jordan) καλείται μόνη της πια να αναλάβει την ανατροφή του γιου τους, Dion (Young).

Η ηρωίδα ανακαλύπτει πως το αγοράκι της διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις με τηλεκίνηση, δημιουργία ισχυρών καταιγίδων μέχρι και το να διαμορφώνει με το μυαλό του ένα πιστό αντίγραφο-ολόγραμμα του γαλαξία μας (και όχι μόνο)!

Το ζήτημα είναι ότι τα χαρίσματά του πρέπει να κρατηθούν ως επτασφράγιστο μυστικό από τη μητέρα και τον οικογενειακό τους φίλο, Pat (Jason Ritter) που ήταν κολλητός με τον πατέρα του μικρού και εργάζονταν στο ίδιο απόρρητο ερευνητικό πρόγραμμα.

Αλλά μία ομάδα μυστικών κυβερνητικών πρακτόρων θα θελήσουν να μάθουν τι συμβαίνει και να χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους τις υπερδυνάμεις του εν λόγω παιδιού. Η σειρά “Μεγαλώνοντας τον Ντίον” ξεκινά στις 4 Οκτωβρίου.

5
The Witcher 

redanianintelligence.com

Βασισμένο στην best-seller σειρά βιβλίων, η σειρά The Witcher είναι ένα επικό παραμύθι σχετικά με τη μοίρα και την οικογένεια. O Geralt of Rivia, ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, παλεύει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο, όπου οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο μοχθηροί από τα τέρατα.

Όταν όμως το πεπρωμένο τον σπρώχνει προς μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι 3 αυτοί καλούνται να βρουν τον δρόμο τους στην ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο.

Ο Χένρι Κάβιλ (Mission Impossible – Fallout, Justice League) θα ηγείται του cast του The Witcher saga, παίζοντας τον ρόλο του Geralt of Rivia, μαζί με άλλα βασικά μέλη του cast, την Άνια Σαλότρα (The ABC Murders, Wanderlust) ως Yennefer και τη Φρέγια Άλλαν (The War of the Worlds, Into The Badlands) ως Ciri. Περιμένουμε την ανακοίνωση της πρεμιέρας τους επόμενους μήνες

Εσύ ποια σειρά “ψήνεσαι” να ξεκινήσεις σύντομα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending