fbpx

Μάθε για τις 2 ξεχωριστές συναυλίες που μπορείς να απολαύσεις στα K Cineplex!

Αν είσαι λάτρης της μουσικής, τότε μάθε πως τα K Cineplex θα διοργανώσουν σύντομα κάποιες ξεχωριστές παραστάσεις, που θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις συναυλίες από τους Metallica και Pink Floyd!

Οι συγκεκριμένες παραστάσεις θα έχουν έναν συγκεκριμένο αριθμό προβολών, γι’ αυτό πάρε το εισιτήριό σου για να μη χάσεις την ευκαιρία!

Δες τις πιο κάτω:

1
Metallica & San Francisco Symphony: S&M²

Στις 30 Οκτωβρίου του 2019, οι κινηματογράφοι K Cineplex σου φέρνουν το S&M², ένα must-see εορτασμό της 20ής επετείου των πρωτοποριακών συναυλιών S&M των Metallica που πραγματοποιήθηκαν με τη San Francisco Symphony!

Η συναυλία έχει ηχογραφηθεί ζωντανά στις 6 και 8 Σεπτεμβρίου και σηματοδοτεί την έναρξη της λειτουργίας του πρωτοποριακού Chase Center, στο Σαν Φρανσίσκο. Μέσα από την συναυλία, θα απολαύσεις παλιά κλασικά αλλά και καινούρια τραγούδια των Metallica, καθώς και τις συμφωνικές τους εκδόσεις!

Απόλαυσε τη σύγχρονη συναυλία μεγάλης οθόνης, στις 30 Οκτωβρίου 2019 στις 19:30, σε όλους τους κινηματογράφους K Cineplex!

2
Roger Waters Us + Τhem

Ο Roger Waters, συνιδρυτής και δημιουργική δύναμη πίσω από τους Pink Floyd, μαζί με τον σκηνοθέτη Sean Evans, φέρνουν στην οθόνη τη ζωντανή ιστορία του Us + Τhem για να σε εμπνεύσει με την ισχυρή μουσική και το μήνυμα της για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία και την αγάπη.

Η ταινία περιλαμβάνει τραγούδια από τα θρυλικά άλμπουμ των Pink Floyd όπως “The Dark Side of the Moon”, “The Wall, Animals”, “Wish You Were Here” και το πιο πρόσφατο “Is This The Life We Really Want?”.

Η εκδήλωση θα προβληθεί στους κινηματογράφους K Cineplex, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στις 19:45, σε όλους τους κινηματογράφους K Cineplex!

Εσύ σε ποιο από τα πιο πάνω ανυπομονείς να πας περισσότερο; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending