fbpx

Ο.ΝΕ.Κ.: Κάνε εγγραφή για τα εργαστήρια του προγράμματος «Τhe STEAMers»!

Στα πλαίσια του προγράμματος «The STEAMers» και ακολουθώντας διεθνή πρότυπα STEAM (Stem & Arts), ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου προσφέρει διάφορα θεματικά εργαστήρια, διαφορετικού επιπέδου, για παιδιά και νέους ηλικίας 6-35 ετών.

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από ειδικούς εκπαιδευτές, κάθε απόγευμα από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Οργανισμού Νεολαίας στη Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο.

Όλα τα εργαστήρια οργανώνονται γύρω από τις θεματικές των Θετικών Επιστημών αλλά και των Τεχνών, αφού η φιλοσοφία του προγράμματος είναι να συμβάλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του κάθε νέου.

Το πρόγραμμα προσφέρει εργαστήρια Τέχνης, Μουσικής, Γραφικών Τεχνών, Δημιουργικής Γραφής, Χορού και Θεάτρου, αλλά και εργαστήρια Ρομποτικής διαφορετικών επιπέδων, Προγραμματισμού και Φωτογραφίας.

Διευκρινίζεται ότι ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει σε όσα εργαστήρια επιθυμεί, αναλόγως της διαθεσιμότητας.

Ο συνολικός αριθμός των συναντήσεων ανά εργαστήριο, είναι 30 ετησίως, εκτός εάν αναφέρεται στο πρόγραμμα διαφορετικά. Τα εργαστήρια θα λειτουργούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, εκτός από τις δημόσιες αργίες.

  • Έναρξη προγράμματος: Οκτώβριος 2019
  • Λήξη: Ιούνιος 2020
  • Δίδακτρα: 60 ευρώ για 1 εργαστήριο (για 1 χρόνο).
  • Υποβολή αίτησης: Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού Νεολαίας στη διεύθυνση www.onek.org.cy

Ισχύουν εκπτώσεις και δωρεάν εγγραφή.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, στον παγκύπριο αριθμό 7777-7051 (08:00-19:00) ή στην ιστοσελίδα

Ελάτε στο «The SΤΕΑΜers»! Ελάτε στο μέλλον! Εγγραφείτε ΤΩΡΑ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending