fbpx

«Μαζί κερδίζουμε σαν οικογένεια» και με τον χυμό Λανίτη!

Ο χυμός Λανίτης συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης Λανίτης Family, χαρίζοντας απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας

Στη μεγάλη οικογένεια του Λανίτης Family βρίσκεται πλέον ο χυμός Λανίτης, ο οποίος για πρώτη φορά εντάσσεται στο πρόγραμμα επιβράβευσης της Α/φοι Λανίτη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κερδίζουν πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Ανταποδίδοντας την αγάπη του κοινού, ο χυμός Λανίτης επιβραβεύει την εμπιστοσύνη που εδώ και δεκαετίες λαμβάνει από τους Κύπριους, εντάσσοντάς τους παράλληλα στη μεγάλη οικογένεια του Λανίτης Family.

Με τον καινοτόμο μηχανισμό του, το Λανίτης Family σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε πόντους κάθε ημέρα και να τους εξαργυρώνετε έναντι εκπτωτικών κουπονιών σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού, υπό την προϋπόθεση πραγματοποίησης αγορών συγκεκριμένης αξίας.

Η διαδικασία είναι απλή: Όλες οι συσκευασίες του ενός λίτρου κάτω από το καπάκι κρύβουν έναν κωδικό, τον οποίο μπορείτε να καταχωρήσετε με μια απλή διαδικασία στην ιστοσελίδα του προγράμματος επιβράβευσης ή στην αντίστοιχη εφαρμογή. Με κάθε 10 κωδικούς μπορείτε να αποκτήσετε εκπτωτικά κουπόνια αξίας 10 ευρώ για αγορές άνω των 40 ευρώ. Όσους περισσότερους πόντους συγκεντρώνετε, τόσο ανεβαίνετε στις σχετικές κατηγορίες, ενώ όσοι φτάσουν στις δύο πρώτες, κερδίζουν μια επιπλέον έκπληξη. Μάλιστα, όλοι έχουν τη δυνατότητα να καλέσουν φίλους τους μέσω της εφαρμογής ώστε να κερδίσουν ακόμη περισσότερους πόντους!

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο χυμός Λανίτης εντάσσεται στο Λανίτης Family και έτσι ανταποδίδουμε στο κοινό την αγάπη που αυτό μας δείχνει όλα αυτά τα χρόνια. Επιπλέον, το πρόγραμμα επιβράβευσης της εταιρείας έχει ένα ακόμη προϊόν στο χαρτοφυλάκιό του. Έτσι, συνεχίζουμε να εστιάζουμε στις θεμελιώδεις αξίες που χαρακτηρίζουν το χυμό Λανίτης: Την υψηλή ποιότητα, την εξαίρετη γεύση και την απεριόριστη απόλαυση σε κάθε προϊόν μας», τόνισε ο Ανδρέας Χριστοφή, Senior Brand Manager των χυμών Λανίτης.


Α/φοι Λανίτη

Η εταιρεία Α/φοι Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 76 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοι Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola,Fanta, Sprite, Powerade, Fuzetea, AdeZ, τον έτοιμο καφέ illy και τα mixers Schweppes), τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης, τα Λανίτης Γαλακτοκομικά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ. Διανέμει επίσης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster, τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και τα chips Τσακίρης.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending