fbpx

Αυτοί οι νέοι με όνειρα και ταλέντο σπουδάζουν με υποτροφία από την Ελληνική Τράπεζα!

Ως νέος, σίγουρα κάνεις όνειρα και θέτεις στόχους. Ένα σημαντικό βήμα για να πετύχεις είναι η επιλογή των σπουδών σου. Για να αποκτήσεις την καριέρα που πάντα επιθυμούσες, για να εξελίξεις το ταλέντο σου και να φτάσεις ψηλά, για να έχεις τη δική σου συμβολή στην κοινωνία.

O Γιώργος, η Ηλιάνα, η Ειρήνη και η Άννα είναι τέσσερις από τους 80 φοιτητές που κέρδισαν υποτροφία από την πρώην Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα τα τελευταία χρόνια και η Ελληνική Τράπεζα συνεχίζει να στέκεται δίπλα τους. Όπως και πολλοί άλλοι φοιτητές πίστεψαν στον εαυτό τους και κυνήγησαν τα όνειρά τους.

Η Ελληνική Τράπεζα μέσω του “Προγράμματος Υποτροφιών Jumpstart” θα στηρίξει 20 νέους φοιτητές και φοιτήτριες (στη βάση κοινωνικών, οικονομικών και ακαδημαϊκών κριτηρίων), προσφέροντάς τους υποτροφία αξίας €2,000 ανά έτος μέχρι και το 4ο έτος σπουδών κάθε φοιτητή. Βρες όλες τις λεπτομέρειες για το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Ελληνικής Τράπεζας και κάνε αίτηση μέχρι 31 Οκτωβρίου ΕΔΩ!

Μερικές φορές για να κάνεις την αρχή χρειάζεσαι ένα Jumpstart!

Ο Γιώργος είχε πάντα σαν όνειρο να σπουδάσει κλασικό τραγούδι! Όπως λέει, από τον καιρό που θυμάται τον εαυτό του, τραγουδάει σε κάθε ευκαιρία. Η οικογένεια και οι φίλοι του πάντα τον στήριζαν, θαυμάζοντας το ξεχωριστό του ταλέντο.

Το μόνο που χρειαζόταν στην αρχή ήταν ένα jumpstart. Δες όσα είπε στο πιο πάνω βίντεο.

Η Ηλιάνα, σπούδασε Ακτινοδιαγνωστική-Ακτινοθεραπεία, έχοντας επιρροή από τη δουλειά της μητέρας της στο Μακάρειο Νοσοκομείο και συνεχίζει να ονειρεύεται και να βάζει στόχους.

Η ίδια λέει ωστόσο ότι “όσο καλός κι αν είσαι, χρειάζεσαι κάποιον να πιστέψει σε εσένα, για να μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.” Χρειάζεσαι ένα jumpstart. Δες τι είπε στο πιο πάνω βίντεο!

Η Ειρήνη και η Άννα είναι δίδυμες αδερφές, αν και λένε πως δεν πολυμοιάζουν… Η Άννα σπουδάζει Φαρμακευτική και η Ειρήνη Χημικός Μηχανικός. Βλέπουν τις σπουδές τους σαν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι που γίνεται ομορφότερο με τη στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας.

Όπως είπαν “το μόνο που χρειάζεσαι στην αρχή είναι ένα jumpstart. Δες τι άλλο είπαν στο πιο πάνω βίντεο.

Κάνεις κι εσύ όνειρα και χρειάζεσαι το δικό σου jumpstart;

Ενημερώσου σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος της Ελληνικής Τράπεζας και υπόβαλε την αίτησή σου μέχρι 31 Οκτωβρίου 2019 ΕΔΩ! 

Οι υποτροφίες δίνονται βάσει κοινωνικών, οικονομικών και ακαδημαϊκών κριτηρίων. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν απόφοιτοι του 2019 ιδιωτικών/δημόσιων λυκείων και τεχνικών σχολών της Κύπρου και στρατιώτες που έχουν ολοκληρώσει τη θητεία τους το 2019 νοουμένου ότι τηρούνται κάποιες σχετικές προϋποθέσεις. Μάθε περισσότερα: jumpstart.hellenicbank.com

Jumpstart. Υποτροφίες Ελληνικής Τράπεζας.
Έχεις τη δύναμη.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending