fbpx

Η Jeep περήφανος χορηγός της Juventus! (video)

H Jeep και η «γηραιά κυρία» του ποδοσφαίρου έχουν εδώ και χρόνια ενώσει τις δυνάμεις τους, αφού και οι δυο έχουν αναγνωρίσει ως κοινό πυρήνα των αξιών τους, την αντιμετώπιση με σθένος οποιασδήποτε πρόκλησης τους παρουσιάζεται. Η πλούσια ιστορία, η δύναμη και η επιμονή για επίτευξη κάθε στόχου, αποτελούν τα βασικότερα στοιχεία αυτής της συνεργασίας.

Στο πλαίσιο αυτής της μακροχρόνιας συνεργασίας, η Jeep και η Juventus προχώρησαν πρόσφατα στη δημιουργία ενός νέου βίντεο με πρωταγωνιστές 5 από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται το κοινό όραμα της ομάδας και της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Cristiano Ronaldo, Giorgio Chiellini, Blaise Matuidi, Federico Bernardeschi, και Wojciech Szczęsny κλήθηκαν να απαντήσουν σε διάφορες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, καταδεικνύοντας ότι τόσο η Jeep όσο και η ομάδα της Juventus είναι πάντα έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε είδους πρόκληση στο δρόμο ή το γήπεδο αντίστοιχα.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι η συνεργασία συνεχίζεται και τη σεζόν 2019-2020, με τη φανέλα της Juventus να έχει ως χαρακτηριστικό στοιχείο δύο ξεχωριστούς θυρεούς με πράσινο, λευκό και κόκκινο χρώμα.

Αυτό το σημάδι υπεροχής, έχει το αντίστοιχό του και στο σήμα Trail Rated®της Jeep, αφού μόνο οχήματα που έχουν αποδείξει την ικανότητα κίνησής τους εκτός δρόμου στα δυσκολότερα εδάφη του πλανήτη, μπορούν να φέρουν το θυρεό Trail Rated®.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending