fbpx

5+1 τρόποι για να ερωτευτείς… ξανά το “amore” σου!

Είσαι σε σχέση 1, 2, 3, 5 ή… περισσότερα χρόνια; Νιώθεις πως δεν είσαι πλέον ερωτευμένος/η με τη σχέση σου;

Λοιπόν, επειδή κι εγώ ήμουν σε σχέση και πέρασα από αυτό το στάδιο, σου βρήκα τις λύσεις του προβλήματος!

Αρχικά, θα πρέπει να καταλάβεις πως αυτό είναι ένα πρόβλημα που λύνεται. Ιδιαίτερα όταν αντιληφθείς τις αιτίες του -που δεν είναι άλλες από τη ρουτίνα και τη συνήθεια- η λύση είναι η επίδειξη της αγάπης και του ενδιαφέροντος μας στον/στην αγαπημένο/η μας!

Μοιράσου την αγάπη σου με τους πιο απλούς τρόπους όπως πιο κάτω:

1
Πηγαίνετε μαζί στην καφετέρια ή στο εστιατόριο που πήγατε στο 1ο σας ραντεβού

Στείλε ένα μήνυμα να συναντηθείτε μετά τη δουλειά ή το πανεπιστήμιο, στο μέρος που πήγατε για το 1ο σας ραντεβού! Εκεί θα πάτε οι 2 σας για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα!

Θυμήσου να μην αναφερθείς καθόλου στους χθεσινούς τσακωμούς, αλλά να θυμηθείτε την πρώτη σας γνωριμία.

Προσπάθησε να γελάσετε με τα παλιά και να γιορτάσετε το γεγονός ότι είστε τόσο καιρό μαζί, χάρη σ’ αυτή την αγάπη που σας δένει!

2
Φτιάξε το αγαπημένο του/της πρωινό και άφησε ένα ερωτικό σημείωμα

Υπάρχει πιο όμορφος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου από το να φτιάξεις ένα ωραίο πρωινό στον αγαπημένο/η σου και να αφήσεις ένα σημείωμα;

Γράψε του κάτι όπως: “Καλημέρα αγάπη μου! Ελπίζω να σου αρέσει το πρόγευμά σου. Σ’ αγαπώ!”

3
Πηγαίνετε βόλτα με τα κατοικίδια σας

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά ή στο πανεπιστήμιο, πάρε τον/την τηλέφωνο και πρότεινε να πάρετε βόλτα τα κατοικίδια σας.

Έτσι θα μπορέσετε να συζητήσετε για το πώς ήταν η μέρα σας και ταυτόχρονα να περπατήσετε λίγο, για να αποβάλετε τις κακές σκέψεις από το μυαλουδάκι σας!

4
Μαγειρέψτε μαζί 

Τι και αν δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα; Το φαγητό αρέσει και ενώνει τους ανθρώπους!

Γι’ αυτό, διοργανώστε μαζί ένα δείπνο για τους φίλους σας και μαγειρέψτε μαζί τα αγαπημένα σας φαγητά! Ή φτιάξτε ένα ρομαντικό δείπνο για εσάς!

..εξάλλου ο έρωτας περνά απ’ το στομάχι!!

5
Αγόρασε ένα μικρό δωράκι 

Δεν χρειάζεται να έχουμε γενέθλια, επέτειο, ονομαστική εορτή, Χριστούγεννα και Πάσχα για να κάνουμε δώρα ο ένας στον άλλον!

Αγόρασε λοιπόν ένα μικρό δώρο από την καρδιά σου για να του/της φτιάξεις τη μέρα, αλλά και για να του/της δείξεις πως ακόμα κι αν είστε τόσο καιρό μαζί, τον/τη σκέφτεσαι καθημερινά!

Μπορείς να αγοράσεις κάτι που ξέρεις πως του αρέσει. Π.χ. αγαπημένο άρωμα, ένα μπλουζάκι που θέλει καιρό, ή ένα παιχνίδι του Playstation αν είναι λάτρης των παιχνιδιών.

Αν πάλι θες κάτι διαφορετικό και ρομαντικό, φτιάξε κάτι τέτοιο:

pexels.com@ Donald Tong

6
+1 Bonus: Κάνε μια έκπληξη για τα Χριστούγεννα

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής μας είναι οι γιορτές των Χριστουγέννων. Γιατί δεν το εκμεταλλεύεσαι και να κλείσεις 2 εισιτήρια σε ένα ρομαντικό προορισμό;

Μπορείτε να επισκεφθείτε προορισμούς, όπου τα Χριστούγεννα με όλο το χιόνι που πέφτει και τα στολίδια της πόλης, γίνονται τα πιο παραμυθένια μέρη! Π.χ. μπορείτε να ταξιδέψετε στην πανέμορφη Πράγα, Βουδαπέστη, Ολλανδία, Βιέννη ή Αγγλία!

Πώς σου φάνηκαν οι ιδέες; Δοκίμασέ τις και στείλε μας τις εντυπώσεις & εμπειρίες σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending