fbpx

Ο Trent Alexander-Arnold είναι κάτοχος ρεκόρ Guinness! (video)

Είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες των επιτυχιών της Liverpool τα τελευταία 2-3 χρόνια. O Jurgen Klopp του δείχνει απεριόριστη εμπιστοσύνη και παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Trent Alexander-Arnold (αφού για αυτόν ο λόγος), τον βγάζει κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπο!

Ειδικά η σεζόν 2018-19 ήταν μαγική για τον 21χρονο δεξιό μπακ και συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του Champions League, στην οποία ο Άγγλος είχε σημαντικό μερίδιο (θυμήσου μόνο την δική του εκτέλεση κόρνερ στο 4-0 της Liverpool επί της Barcelona).

Η σεζόν 2018-19, ωστόσο, έφερε και ένα άλλο σπουδαίο επίτευγμα για τον Arnold που δεν είναι άλλο από ένα ρεκόρ Guinness!

theanfieldwrap.com

Συγκεκριμένα, οι 12 ασίστ του την περσινή περίοδο του έδωσαν το ρεκόρ του αμυντικού με τις περισσότερες ασίστ μέσα σε μια σεζόν στην Premier League.

Μάλιστα, το ρεκόρ έχει ξεχωριστή αίγλη, αφού ο νεαρός κατέρριψε το ρεκόρ ενός άσου της μισητής αντιπάλου της Liverpool, Everton (Leighon Baines, 11 ασίστ το 2010-11).

Ανάμεσα σε άλλα, ο άσος της Liverpool δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή για ‘μένα. Πάντα θέλω να βγαίνω μπροστά και να βοηθώ την ομάδα να δημιουργεί όσο περισσότερες ευκαιρίες γίνεται… Είναι μια στιγμή περηφάνιας για ‘μένα και την οικογένεια μου και ελπίζω πως θα αντέξει μερικά χρόνια!”.

Παράλληλα, δεν ξέχασε τον σκληρό συναγωνισμό που είχε από τον άλλο μπακ της ομάδας του Merseyside, Andy Robertson, που είχε 11 ασίστ στο περσινό πρωτάθλημα.

“Μάλλον νόμιζε πως θα κέρδιζε εκείνος! Προς το τέλος της σεζόν ήμασταν και οι 2 πολύ φορμαρισμένοι και οι 2 βγάζαμε πολλές ασίστ και ήταν πολύ καλό ότι βοηθήσαμε την ομάδα σε εκείνα τα παιχνίδια που έπρεπε να νικήσει!” είπε ο πολλά υποσχόμενος παίκτης της Liverpool.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending