fbpx

Ταινία “Joker”: Σπάει Ρεκόρ σε πωλήσεις στον κόσμο και στην Κύπρο!

Έχεις δει τη νέα ταινία “Joker”; Αν όχι, μάθε πως έχει ήδη σπάσει ρεκόρ στα Παγκόσμια box office των κινηματογράφων, σε μόλις μερικές μέρες από την επίσημη προβολή της στην Αμερική, την Κύπρο, την Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού.

1
Το περιμέναμε;

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μια ταινία βασισμένη σε ένα πολύ δημοφιλή χαρακτήρα comics καταφέρνει να «κάνει χαμό» στα ταμεία εισιτηρίων ανά το Παγκόσμιο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέμεναν με ανυπομονησία να μάθουν την ιστορία του “Joker” που πρωτογνωρίσαμε μέσα από τον “Batman”!

Η ταινία “Joker” με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix και σε σκηνοθεσία του Todd Phillips κέρδισε, όπως μάθαμε, περίπου 93,5 εκατομμύρια δολάρια στις Η.Π.Α. και συνολικά 234 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο, μέσα σε μία εβδομάδα!

2
Οι πωλήσεις σε Κύπρο & Ελλάδα

Το ίδιο «ανοδική πορεία» έχει και στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία “Joker”, αφού μέσα στην 1η εβδομάδα προβολής, έχουν ήδη καταμετρηθεί περισσότερα από 25.000 εισιτήρια – αριθμός ρεκόρ για τα κυπριακά δεδομένα!

Στην Ελλάδα η ταινία σημειώνει την ίδια επιτυχία, αφού σύμφωνα με το protothema.gr, οι πωλήσεις της φτάνουν τον απίστευτο αριθμό των 415.563 εισιτηρίων σε 179 αίθουσες κατά τις πρώτες 10 ημέρες προβολής της.

Εσύ είδες την ταινία “Joker” ή ακόμη; Γράψε μας στα σχόλια τις εντυπώσεις σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending