fbpx

3ο AUTUMN FESTIVAL HALLOWEEN EDITION: Στη Λευκωσία αυτό το Σαββατοκύριακο!

Είστε έτοιμοι για Trick or Treat?! Το 3o Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Halloween Edition, by Inspired Family Fun έρχεται και πάλι κοντά μας το Σάββατο 19 και την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου στο Πάρκο Ακροπόλεως, στη Λευκωσία και το τριήμερο 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2019 στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού.

Με πολλές εκπλήξεις και ξεχωριστές δραστηριότητες όπως Halloween πάρτι, κολοκύθες για σκάλισμα και στόλισμα, χειροποίητες καραμέλες και γλυκά, συγκρουόμενες βαρκούλες, βόλτες με άλογα και πόνυ, bungee jumping, funfair και άλλα πολλά, που θα συμβάλουν στη δημιουργία μιας χαρούμενης και δημιουργικής ατμόσφαιρας η οποία υπόσχεται να μυήσει μικρούς και μεγάλους στη μαγεία του Halloween!

Η είσοδος ανέρχεται στα 2 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει trick or treat, χειροτεχνίες και ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας με Halloween parties, χορούς, διαγωνισμούς, Halloween Zumba, αφηγήσεις «τρομαχτικών» παραμυθιών από αγαπημένους ηθοποιούς και άλλες εκπλήξεις. Οι εκδηλώσεις θα στηρίξουν το Καρϊσκάκειο Ίδρυμα και οι εθελοντές θα είναι όπως πάντα εκεί για δειγματοληψίες.

Το 3ο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Halloween Edition στηρίζουν, τα So Easy Stores, η εταιρία Phil Andreou, η εταιρία Lounic και ο Δήμος Στροβόλου. Υποστηρίζει η Cal Creative Communication και τα εστιατόρια McDonalds. Χορηγοί επικοινωνίας ο Love FM, το περιοδικό «Beautiful People» και το Russian Wave Radio.

Ραντεβού:

  • Tο Σάββατο 19 και την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 στο Πάρκο Ακροπόλεως στη Λευκωσία, και
  • το Σάββατο 26, Κυριακή 27 και τη Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου στο Δασικό Πάρκο στη Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το «Inspired Family Fun – Αll for a good cause» στο τηλ.: 99300256.

Facebook 

Instagram

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending