fbpx

Τα νέα παγκάκια της πλατείας Ελευθερίας έγιναν viral: Πώς φάνηκαν στους Κύπριους;

Τα νέα παγκάκια της πλατείας Ελευθερίας έχουν γίνει viral τις τελευταίες μέρες, και όχι άδικα. Αυτό εξαιτίας του παράξενου σχήματός τους που υποτίθεται ότι παραπέμπει σε σχήμα σταγόνας!

Πολλοί αναρωτιούνται πώς θα καθόμαστε στα παγκάκια αυτά, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι μας άφησαν με μια παράξενη αίσθηση! Μάλιστα, πολλοί ηλικιωμένοι έκαναν παράπονο για το γεγονός ότι τα παγκάκια είναι άβολα, εφόσον δεν έχουν τόπο να ακουμπάνε την πλάτη τους!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δήμος Λευκωσίας, έδωσε στους χρήστες των social media…  τροφή για σχολιασμό!

Δες πιο κάτω με τι τα χαρακτήρισαν οι χρήστες των social media:

1
Μοιάζουν με κανό

Τα νέα παγκάκια λοιπόν, χαρακτηρίστηκαν από πολλούς ως κανό! Δεν συμφωνείς; Το μόνο που τους λείπει φυσικά είναι τα κουπιά και μία λίμνη!

2
Μοιάζουν με πυραύλους

Τα παγκάκια στην πλατεία Ελευθερίας είναι έτοιμα να σε εκτοξεύσουν! Άραγε προετοιμαζόμαστε για πόλεμο και αυτός είναι ο έμμεσος τρόπος της κυβέρνησης να μας προετοιμάσει;!

3
Μοιάζουν με… υπόθετα

Παιδιά, ας μη μας φοβίζει το σχήμα… είναι παγκάκια! Άραγε μετά από χιλιάδες χρόνια όταν θα τα ανακαλύψουν οι αρχαιολόγοι, πώς θα εξηγήσουν τη χρήση τους;!

4
Μοιάζουν με υποβρύχια

Αν δούμε τη θετική πλευρά, αν τυχόν πλημμυρίσουν οι δρόμοι φέτος από τις βροχές, θα έχουμε τα δικά μας προσωπικά υποβρύχια! 

 

Κακά τα ψέματα, η αισθητική της πλατείας Ελευθερίας δίχασε το κοινό! Αρκετοί θεώρησαν καινοτόμα τη διαρρύθμιση, ενώ πολλοί υποστήριξαν ότι τα παγκάκια δεν είναι και τόσο λειτουργικά.

Εσένα πώς σου φάνηκαν τα νέα παγκάκια της πλατείας Ελευθερίας;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending