fbpx

Μεθυσμένος φοιτητής ξεκίνησε μια βόλτα με τα πόδια και έφτασε… μέχρι τη Γαλλία!

Ο Barney Rule είναι ένας 20χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, ο οποίος αποφάσισε ξαφνικά μία μέρα -μετά από ένα hangover- να περπατήσει από τη Σκωτία μέχρι τη Βαλένθια της Ισπανίας!

Ο 20χρονος όπως φαίνεται, σύμφωνα με το neopolis.gr στις 7 Σεπτεμβρίου 2019 – τη βραδιά της αποφοίτησής του – ξεκίνησε από το Εδιμβούργο και κατέληξε να κάνει ένα “tour” στην Ευρώπη… με τα πόδια και δικά του έξοδα!

Πώς ξεκίνησαν όλα;

Ediburg - student - decides - to walk to SPAIN
neopolis.gr/Tegan Mierle on Unsplash

Όπως φαίνεται ο νεαρός Barney είχε πιει πολύ και έτσι αποφάσισε να πάει μια βόλτα, με αρχικό σκοπό να πάρει λίγο αέρα. Τελικά, όμως, η βόλτα αυτή διήρκεσε όλο το βράδυ, με αποτέλεσμα να φτάσει πολύ μακριά…

Τόσο μακριά που όταν σε κάποια φάση συνειδητοποίησε πόση απόσταση είχε διανύσει, αποφάσισε πως αφού το ξεκίνησε, τότε θα το πάει μέχρι τέλους!

Έτσι, σήμερα (Οκτώβριος 2019), ένα μήνα αργότερα, ο «μεθυσμένος» φοιτητής διανύοντας την περισσότερη απόσταση με τα πόδια (αλλά και με ένα ferry boat για ευνόητους λόγους), βρίσκεται πλέον στη Γαλλία!

1
Πόσο περπατά κάθε μέρα;

Ο Barney καλύπτει την απόσταση 20 μιλίων την ημέρα και -όπως αναφέραμε και πιο πάνω- ευελπιστεί να πραγματοποιήσει τον τελικό του στόχο και να φτάσει στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Ωστόσο, όπως δηλώνει ο ίδιος:

«Πάντα ήθελα να περπατήσω μέχρι την Ισπανία, αλλά δεν το έκανα… ώσπου μέθυσα με φίλους τον περασμένο μήνα και τελικά ξεκίνησα».

2
Τι προβλήματα συνάντησε;

Στην αρχή αντιμετώπισε κάποια μικροπροβλήματα, όπως το θέμα του ύπνου, όμως στη συνέχεια της διαδρομής φρόντισε και εφοδιάστηκε με μία σκηνή και άλλα απαραίτητα, που έκαναν το δύσκολο αυτό ταξίδι του, λίγο πιο εύκολο.

Ωστόσο, υπήρξαν κάποιες φορές που δεν είχε άλλη επιλογή -ίσως λόγω των καιρικών συνθηκών- από το να διανυκτερεύσει σε κάποιο δωμάτιο. Όλα τα έξοδα τα καλύπτει μόνος του με δικά του χρήματα.

Εκτός αυτού, ακόμη ένας λόγος που τον ώθησε σ’ αυτή την περιπέτεια, είναι ότι «το πανεπιστήμιο του άφηνε ένα «κενό» μέσα του και μία δίψα για να μάθει και να βιώσει κάτι καινούριο!», όπως δήλωσε!

Εσύ θα έκανες ένα τέτοιο ταξίδι αν είχες την ευκαιρία;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending