fbpx

American College: Πήγαινε στο Σεμινάριο Μαγειρικής από τον Χρήστο Μπάρκα!

Ο αγαπημένος παίκτης του Masterchef Greece 2019, Χρήστος Μπάρκας ενώνει τις δυνάμεις του με το American College για μια σειρά απολαυστικών σεμιναρίων μαγειρικής αποκλειστικά για τους φοιτητές Μαγειρικών Τεχνών του Κολεγίου.

Ο Γιαννιτσιώτης μάγειρας με πλούσια εμπειρία σε επαγγελματικές κουζίνες κάνει πλέον τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, αλλά το πάθος του για μαγειρική παραμένει αναλλοίωτο.

Έτσι, στις 11 Νοεμβρίου θα οργανώσει δυο σεμινάρια Ελληνικής μοντέρνας κουζίνας, όπου θα περιγράψει τις τεχνικές την φιλοσοφία πίσω από δύο πιάτα, τα οποια θα ετοιμάσει παρέα με φοιτητές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γνωστός παίκτης του Masterchef Greece επισκέπτεται την Κύπρο. Πέρσι, ο νικητής του διαγωνισμού Τιμολέων Διαμαντής επισκέφτηκε για 4 σεμινάρια το ίδιο κολέγιο. Αξίζει να σημειωθεί πως το σεμινάριο είναι δωρεάν χωρίς καμιά απολύτως επιβάρυνση για τους φοιτητές.

Ο καθηγητής Μαγειρικής του American College, Χάρης Προδρόμου πιστεύει πως «τέτοιου είδους σεμινάρια δεν έχουν μόνο εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Πολλοί φοιτητές μας ταυτίζονται με γνωστούς μάγειρες και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για αυτούς, ώστε να εντρυφήσουν ακόμη περισσότερο στα μυστικά της μαγειρικής.»

Η επόμενη σειρά σεμιναρίων του Χρήστου Μπάρκα θα ξεκινήσει μέσα στον Φεβρουάριο του 2020 και θα είναι η συνέχεια των πρώτων.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending