fbpx

The Voice of Greece: Όσα μας είπε η 18χρονη Κύπρια Γεωργία για τα blind auditions!

Η 18χρονη Γεωργία Θεοδούλου κατάφερε να «κερδίσει» την πολυπόθητη θέση της στο φετινό “The Voice of Greece”, στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη!

Στο 8ο Blind Audition (20/10/19) του “The Voice of Greece”, η Γεωργία, η οποία κατάγεται από την Αθηένου της Κύπρου και ζει στη Φλώρινα, κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στον μουσικό διαγωνισμό και να έχει την ευκαιρία να αποδείξει το ταλέντο της.

Δες την εμφάνισή της στο video:

Η Γεωργία Θεοδούλου επέλεξε ένα αγαπημένο τραγούδι της Τάμτα («Αγάπησέ με»), το οποίο και «έκανε δικό της». Το ερμήνευσε με ένα εντελώς μοναδικό τρόπο και γι’ αυτό κατάφερε να «κερδίσει» τον Πάνο, ο οποίος γύρισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Στο family room, οι 6 φίλοι της ανυπομονούσαν όσο και αυτή για την εμφάνισή της και για το αν θα γυρίσουν και οι 4 κριτές.

Μπορεί να γύρισε μόνο ένας, αλλά η 18χρονη Κύπρια έλαβε πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να λέει συγκεκριμένα «Ελπίζω στην επόμενη φάση να σε χάσει ο Πάνος, να σε κλέψω…», ενώ στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί!

cypriot-girl-the-voice-of-greece-agapise-me-tamta-georgia-theodoulou-team-panos
Instagram.com/© theodoulou_georgia

1
Εμείς ρωτήσαμε τη Γεωργία για το πώς ένιωσε με αυτή της την εμπειρία! Δες τι μας είπε:

«Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκα στη σκηνή ένιωσα άγχος, όμως είπα στον εαυτό μου ότι δεν υπάρχουν καρέκλες. Έτσι το μόνο που ήθελα να περάσω προς τα έξω με τη δύναμη της φωνής μου ήταν τα συναισθήματά μου.
Δεν περίμενα να γυρίσει κάποιος από τους κριτές και όταν γύρισε ο κ. Πάνος άρχισα να τρέμω.
Φυσικά, η αρχική μου επιλογή ήταν η κ. Ζουγανέλη αφού της έχω ιδιαίτερη αδυναμία, όμως ο κ. Πάνος ήταν αυτός που μου έδωσε την ευκαιρία και πίστεψε σε ‘μένα. Γι’ αυτό και θα τα δώσω όλα και θα τον κάνω περήφανο!»

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην όμορφη Γεωργία και γιατί όχι; Να τη δούμε και νικήτρια του “The Voice of Greece”! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending