fbpx

Αυτές είναι οι top 5+1 ταινίες Νοεμβρίου που θα θες να δεις κι εσύ στο cinema!

Πώς είναι η διάθεσή σου τώρα που μπήκε για τα καλά το φθινόπωρο; Θες να εμπλουτίσεις λίγο την καθημερινότητά σου με μια βόλτα στο cinema;

Αν το σκέφτεσαι ακόμη, μάθε πως έρχονται νέες ταινίες τον φετινό Νοέμβριο στους κινηματογράφους, που θα σε πείσουν να αγοράσεις σύντομα εισιτήριο με την παρέα ή τη σχέση σου!

Σου συγκεντρώσαμε λοιπόν τις top 5+1 ταινίες που θα θες να δεις κι εσύ τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου, μόλις προβληθούν στα K CINEPLEX!

Δες τις πιο κάτω:

1
Doctor Sleep

Το sequel βασίζεται στο best-seller που ο King έγραψε το 2013, με τίτλο «Doctor Sleep».  Αφηγείται την ιστορία του ενήλικα πλέον Danny Torrance, ο οποίος μοιάζει αδύνατον να ξεπεράσει όσα συνέβησαν στο Ξενοδοχείο Overlook και τον τραυμάτισαν για πάντα.

Όταν αποφασίσει να νικήσει τον αλκοολισμό αλλά και τους εφιάλτες του, ένα κορίτσι που μοιάζει να συνδέεται μαζί του πνευματικά, θα τον φέρει πίσω στον δρόμο της παιδικής του ηλικίας.

Πρωταγωνιστούν οι: Rebecca Ferguson, Ewan McGregor, Jacob Tremblay

Η αναμενόμενη ταινία Τρόμου, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 7 Νοεμβρίου 2019.

Απόλαυσε την ταινία “Doctor Sleep” στις αναπαυτικές θέσεις του K Cineplex Prime (Strovolos) στο Dolby Atmos, Screen 1, για το απόλυτο cinema experience!

2
Zombieland: Double Tap

Οι πρωταγωνιστές Columbus, Tallahasse, Wichita και ο Little Rock έρχονται για ακόμη μια φορά αντιμέτωποι με  ανθρωποφάγα ζόμπι.

Πρωταγωνιστούν οι: Emma Stone, Zoey Deutch, Bill Murray

Η αναμενόμενη Κωμωδία Δράσης και Τρόμου, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 7 Νοεμβρίου 2019.


Θες να βλέπεις όλα τα κινηματογραφικά νέα, καθώς και τις προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!


3
Last Christmas

Η Kate είναι μια νεαρή γυναίκα που έχει την τάση να παίρνει μονό κακές αποφάσεις στη ζωή της.

Η τελευταία της φρικτή απόφαση: Το ότι δέχτηκε να δουλέψει ως ξωτικό των Χριστουγέννων και βοηθός του Άγιου Βασίλη σε ένα πολυκατάστημα. Η ζωή της παίρνει μια νέα θετική στροφή όταν εκεί γνωρίζει τον Tom.

Πρωταγωνιστούν οι: Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding

Η αναμενόμενη Ρομαντική Κωμωδία, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 14 Νοεμβρίου 2019.

4
Ford V Ferrari

Ο οραματιστής Αμερικανός σχεδιαστής αυτοκινήτων Carroll Shelby (Matt Damon) και ο ατρόμητος Βρετανός οδηγός Ken Miles (Christian Bale), ένωσαν τις δυνάμεις τους και εναντιώθηκαν στις εταιρικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής και τους προσωπικούς τους δαίμονες.

Αυτά προκειμένου να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για την εταιρεία Ford Motor και να αναμετρηθούν με τα πανίσχυρα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Enzo Ferrari στο 24ωρο πρωτάθλημα του Λε Μαν στη Γαλλία το 1966.

Πρωταγωνιστούν οι: Christian Bale, Caitriona Balfe, Matt Damon

Η αναμενόμενη Βιογραφική Δραματική ταινία Δράσης, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 14 Νοεμβρίου 2019.

Απόλαυσε την ταινία “Ford V Ferrari” στις αναπαυτικές θέσεις του K Cineplex Prime (Strovolos) στο Dolby Atmos, Screen 1, για το απόλυτο cinema experience!

5
Charlie’s Angels

Μια ανανεωμένη έκδοση της κλασικής ταινίας Charlie’s Angels της δεκαετίας του ’70. Αυτή τη φορά, μια ολοκαίνουρια ομάδα “αγγέλων”, δουλεύουν σαν ντετέκτιβ για τον μυστηριώδη Charlie.

Πρωταγωνιστούν οι: Naomi Scott, Elizabeth Banks, Luis Gerardo Méndez

Η αναμενόμενη ταινία Δράσης, Περιπέτειας με στοιχεία Κωμωδίας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 21 Νοεμβρίου 2019.

6
Φαντασία (ελληνική ταινία)

Οκτώβριος 1993. Το ΠΑΣΟΚ έχει κερδίσει τις εκλογές, στην ελληνική τηλεόραση προβάλλεται το Ciao Antenna και στο πρόγραμμα του κατάμεστου Διογένης Παλλάς ακούγονται επιτυχίες όπως το «είμαι πολύ φερέγγυος, μείνε μαζί μου έγκυος».

Μια νεαρή τραγουδίστρια (Φωτεινή) με μοναδική φωνή, καταφθάνει στην Αθήνα από την επαρχία για να τραγουδήσει στο μαγαζί ενός βετεράνου μπουζουξή (Χρηστάκης), τις Χάντρες. Ένας νεαρός λαϊκο-pop τραγουδιστής, ο Κόκκινος, θα συναντήσει και θα ερωτευτεί παράφορα την Φωτεινή. Η συνάντηση αυτή θα αλλάξει τις ζωές των τριών για πάντα.

Πρωταγωνιστούν οι: Ρένα Μόρφη, Στέλιος Μάινας, Γιάννης Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου

Η αναμενόμενη Δραματική ταινία Μυστηρίου και Δράσης, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 28 Νοεμβρίου 2019.


Θες να μάθεις περισσότερα κινηματογραφικά νέα, αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending