fbpx

Dark mode στο Instagram: Δες πώς να το ενεργοποιήσεις κι εσύ!

Μετά το Facebook, το Viber, το Twitter και το Pinterest και το Instagram… σκοτεινιάζει, καθώς διαθέτει, πλέον, το πολυαναμενόμενο dark mode.

Μετά την αναβάθμιση του λογισμικού συστήματος του κινητού σου θα μπορείς να δεις και το Instagram σε dark mode και αυτό ήταν κάτι που μας ενθουσίασε όταν το διαβάσαμε.

1
Πότε θα γίνει αυτό το update;

Ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri ανακοίνωσε πρόσφατα πως με την αναβάθμιση των λογισμικών iOS 13 και Android 10 για iPhones και Android κινητά αντίστοιχα, το μαύρο template θα εμφανιστεί αυτόματα σε όσους χρήστες έχουν κάνει update την εφαρμογή και έχουν ενεργοποιημένο το dark mode στις συσκευές τους.

2
Μπορεί να απενεργοποιηθεί εύκολα;

Μάλιστα για την ώρα, και όπως έχει αναφερθεί σε πολλά websites, η εφαρμογή δεν δίνει την επιλογή στον χρήστη μέσω των ρυθμίσεων να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει το dark mode.

Αυτό μπορεί να είναι ένα θέμα για κάποιον που δεν το θέλει μαύρο, αλλά προτιμά τα πιο φωτεινά χρώματα. Σίγουρα θα υπάρξει αναβάθμιση και σε αυτό το κομμάτι, αλλά κανείς ακόμη δεν γνωρίζει πότε και αν θα συμβεί αυτό.

Αν όμως έχεις iPhone, μπορείς να δεις πώς θα το ενεργοποιήσεις με άλλον τρόπο, χωρίς να κάνεις update την εφαρμογή.

3
Πώς το ενεργοποιείς;

Για να ενεργοποιήσεις το dark mode στο iOS επέλεξε: Settings -> Display -> Brightness -> Dark.

Στο Android επέλεξε: Settings -> Display -> Advanced -> Dark (στις Android συσκευές τα βήματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή).

Εσύ θα κάνεις αυτή την αλλαγή στο Instagram σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending