fbpx

Έφυγε το “Following Tab” από το Instagram: 5 Κύπριοι μας είπαν αν είναι υπέρ ή κατά!

Πόσο σου αρέσει να παρακολουθείς τους followers (και μη) στο Instagram; Μάθε πως πλέον έκανε ακόμη μια μεγάλη αλλαγή. Δεν θα μπορούμε να δούμε το activity όσων ατόμων έχουμε follow, αφού έφυγε το Following Tab.

Αυτό πάει να πει πως δεν θα μπορούμε να “παρακολουθήσουμε” πού κάνουν like και ποιους κάνουν follow, όσους ακολουθούμε εμείς. Αυτή η αλλαγή προκάλεσε γενικά πολλές αντιδράσεις – καλές και κακές.

Ρωτήσαμε λοιπόν 5 Κύπριους τι πιστεύουν για αυτή την αλλαγή που υπήρξε στο Instagram και μοιράστηκαν μαζί μας την άποψη τους!

1
Μελίνα, 20 χρονών

  • Το Instagram γενικά τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να αφαιρέσει διάφορα από την εφαρμογή, μέσω των οποίων έλεγχες ως ένα βαθμό τη δραστηριότητα των υπολοίπων, οπότε δεν ξαφνιάστηκα που αφαίρεσαν το activity log. Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ απόλυτα, μιας και πολλές φορές είχα την ευκαιρία να βρω ενδιαφέροντα πράγματα που άρεσαν στους φίλους μου, ή hashtags  που μπορεί να ακολούθησαν. Δεν ήταν απαραίτητη η κατάργησή του, αφού ως ένα βαθμό, γνωρίζεις ότι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, κάποιες κινήσεις σου είναι  δημόσιες και διαθέσιμες στους followers σου. Νομίζω δεν έχω συνηθίσει το γεγονός ότι αφαιρέθηκε, γιατί ήταν αρκετά χρήσιμο.”

2
Μικαέλλα, 20 χρονών

  • Από τη μια δεν είναι καθόλου καλό ότι αφαιρέθηκε, διότι τώρα πώς θα μπορούμε να ελέγχουμε πού κάνουν like και ποιες/ ποιους κάνουν follow εκείνοι που μας ενδιαφέρουν; Από την άλλη όμως, μπορούμε εμείς οι ίδιοι να έχουμε κάποια ιδιωτικότητα και να μη βλέπουν οι followers μας τι κάνουμε στο Instagram.”

3
Ανδρέας, 21 χρονών

  • Πιστεύω οτι η αφαίρεση του activity log από το Instagram είναι ένα θετικό στοιχείο, αφού στην ουσία δεν πρόσφερε τίποτα και σε κανέναν. Δεν ήταν τίποτε παρά μόνο ένα feature που επροκαλούσε εντάσεις, σκηνές ζήλιας, άγχος τζιαι τσακωμούς. Οι χρήστες είχαν άμεση πρόσβαση σε κάθε δραστηριότητα εκείνων που ακολουθούσαν.  Κατά τη γνώμη μου, ήταν ένα περιττό, ανούσιο και αχρείαστο feature της εφαρμογής.”

4
Ελεονώρα, 19 χρονών

  • Θεωρώ ότι είναι καλύτερα τώρα που αφαιρέθηκε, γιατί ένεν ανάγκη να βλέπει ο καθένας ποιου κάμνουμε like!! Και λλίο privacy pleaseeee!!  Ναι μεν μπορεί τωρά να μεν βλέπουμε πού κάμνει like το άτομο που μας ενδιαφέρει, αλλά καλύττερα γιατί τα νεύρα κάμνουν ρυτίδες 🙂 “

5
Μιχάλης, 21 χρονών

  • Είμαι υπέρ του ότι αφαιρέθηκε, γιατί εν προσωπικό θέμα του καθενός να κάμνει like και comment όπου θέλει τζιαι follow όποιον/αν θέλει! Παρ’ όλ’ αυτά, υπήρχαν και πολλά θετικά του συγκεκριμένου feature, γι’ αυτό νομίζω ότι ίσως να μεν έπρεπε να καταργηθεί.”

Εσένα ποια είναι η άποψη σου για τη νέα αλλαγή της εφαρμογής;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending