fbpx

Τα top στέκια για να απολαύσεις λουκουμάδες στην Κύπρο!

Από μικρή πήγαινα στα πανηγύρια με τη γιαγιά μου, για να προσκυνήσουμε τον Άγιο που γιόρταζε, αλλά και για να αγοράσω το αγαπημένο μου γλυκό…. τους Λουκουμάδες!

Όμως, μεγαλώνοντας δεν μπορούσα να περιμένω τα πανηγύρια για να απολαύσω τους λουκουμάδες μου. Έτσι, επισκέφθηκα διάφορα γλυκοπωλεία στην Κύπρο και σου ετοίμασα μια λίστα με τα καλύτερα στέκια!

Δες πιο κάτω τα καλύτερα στέκια για να φας λουκούμαδες στην Κύπρο!

1
LoukouMan

Βρίσκεται στη Μέσα Γειτονιά Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 32Β, στη Λεμεσό και μπορείς να τους απολαύσεις από Τρίτη μέχρι Κυριακή από τις 03:30-10:30! (99901351, 25724411)

Και εκτός από τους λαχταριστούς λουκουμάδες, στο LoukouMan μπορείς να απολαύσεις και υπέροχες κρέπες!

2
Λουκουμάδες και κούπες Αργύρη

Εδώ θα βρεις τους πιο νόστιμους σιροπιαστούς και σοκολατένιους λουκουμάδες!

Ωστόσο μπορείς να δοκιμάσεις κούπες, σιάμισιη, πόμπες, πιττούλες και σιάμισσιη! Θα τους βρεις στη Λεμεσό, Αγίας φυλάξεως 48Α από τις 11:00 μέχρι τις 21:00. (25364620, 99669460)

3
Γλυκοπωλείο

Σ’ αυτό το παραδοσιακό γλυκοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Νικόδημου Μυλωνά 1, στη Λεμεσό μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία φρέσκων λουκουμάδων που σερβίρονται καθημερινά από τις 14:00 – 23:00 και τα σαββατοκύριακα από τις 16.00-23:00. (25250011)

Λόγω της μεγάλης ζήτησης που έχει το γλυκοπωλείο, τώρα μπορεί να εκτελέσει και online παραγγελίες! Είναι ιδανικό για ονομαστικές εορτές και γενέθλια, αφού μπορείς να παραγγείλεις ένα πακέτο με λουκουμάδες αλλά και μια ποικιλία από παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά!

Αν θες τη συμβουλή μου, παράγγειλε το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο 😉 Θα το λατρέψεις!

4
Λουκουμάδες Πανίκκος Ματθαίου

Να κι αυτό το υπέροχο Family Platter που έχει κάνει τον γύρο των social media αυτό το καλοκαίρι (και κάθε καλοκαίρι) και σε έκανε να ζηλέψεις όσους το δοκίμαζαν!

Γι’ αυτό, μη χάσεις την ευκαιρία να κάνεις μια βόλτα στον Πρωταρά και να ανεβάσεις τη δική σου πλούσια ποικιλία μυρωδάτων λουκουμάδων στο Instagram story σου!

Facebook.com: @ Panikkos Loukoumades Protaras

Μπορείς να δοκιμάσεις και το Fondue Platter για να βουτήξεις τους λουκουμάδες, τις φράουλες και τις λιχουδιές, μέσα στην πιο λαχταριστή σοκολάτα! (99684815)

5
Golden Dokeys Farm

Στη φάρμα “Golden Donkeys” στη Σκαρίνου μπορείς να απολαύσεις λαχταριστούς παραδοσιακούς λουκουμάδες μαζί με κυπριακό καφέ!

Εκτός από το υπέροχο επιδόρπιο, μπορείς να περπατήσεις στην φάρμα και να δεις από κοντά 100 γαϊδουράκια καθώς επίσης να επισκεφτείς τον αλακατόλακο, τον ελιόμυλο, το αγροτόσπιτο το μουσείο γαϊδουριού.

Θα δεις και το μοναδικό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, με αναπαραστάσεις από την καθημερινή αγροτική ζωή και τα επαγγέλματα του τόπου μας. Μην παραλείψεις να ανάψεις ένα κεράκι στο μικρό εκκλησάκι της Παναγίας.

Υ.Γ. Μπορείς να απολαύσεις την κυπριακή κουζίνα κάθε Κυριακή μεσημέρι! (99 620736)

6
Λουκουμάδες “ΓΙΩΤΑ”

Οι πιο ξακουστοί λουκουμάδες του Αρακαπά φτιάχνονται από την χρυσοχέρα κυρία Γιώτα! Πρόκειται για μια τοπική επιχείρηση, αφού η κυρία Γιώτα φτιάχνει στο χαριτωμένο της καραβάνι καθημερινά φρέσκους λουκουμάδες!

Επέλεξε ανάμεσα στους παραδοσιακού σιροπιαστούς λουκουμάδες, αυτούς με το μέλι, με τη σοκολάτα, χαλεπιανό και πολλές άλλες λαχταριστές γεύσεις!!

7
The Pastry Lab by Katiana

Ιδανική επιλογή για ‘σένα που είσαι κάτοικος Λεμεσού και θέλεις λουκουμάδες μυρωδάτους της ώρας!

Θα τους βρεις ζεστούς καθημερινά στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη 8 στη Λεμεσό, μέχρι τις 2000 και μπορείς να κάνεις τη δική σου παραγγελία στο τηλέφωνο 25 336795.

8
Καφέ Αντώνης Πάνω Πλάτρες

Αν σκέφτεσαι να πας μια εκδρομή στις Πλάτρες αυτό το Σαββατοκύριακο, επισκέψου το παραδοσιακό καφενείο του Αντώνη (τηλ. 99 804292) και θα μαγευτείς με τους πεντανόστιμους του λουκουμάδες!

Συνόδευσε τους με τον καφέ τις επιλογής σου και γλυκά του κουταλιού και θα με θυμηθείς!

Εσύ ποιο στέκι θα επισκεφθείς το συντομότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending