fbpx

Teazer app: Κοινωνικοποιήσου με όσους βρίσκονται κοντά σου!

Το teazer είναι μια νέα εφαρμογή που λειτουργεί ΜΟΝΟ όταν είσαι στον ίδιο χώρο με τον άλλο. Στο ίδιο εστιατόριο, στο ίδιο καφέ, στο ίδιο μπαρ, παντού είναι πιθανά να κάνεις tease φτάνει να έχεις στο κινητό σου την εφαρμογή teazer.

Κοινωνικοποιήσου με κόσμο που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με σένα, κάνε like στα κρυφά, στείλε μήνυμα και όταν θέλεις αποκάλυψε ποιός είσαι και συνάντησε τους από κόντα!

Η διαδικασία είναι εύκολη, κάνεις download την εφαρμογή και κάνεις εγγραφή για να φτιάξεις το προφίλ σου. Επιλέγεις το άβαταρ και το ψευδώνυμο σου με το όποιο μπορείς να κάνεις like στα άτομα που σε ενδιαφέρουν στα κρυφά. Έπειτα μπορείς να τους στείλεις μήνυμα και να συνομιλήσεις μαζί τους ανώνυμα, αλλά κάτω από το άβαταρ βρίσκεται το πραγματικό σου προφίλ με τη φωτογραφία σου.

Μπορείς σε οποιαδήποτε στιγμή να φανερωθείς από μόνος σου, ή να φανερωθείς οταν σου στείλουν μήνυμα reveal request. Εκεί πάλι έχεις τη δυνατότητα αν δεν θες να μην φανερωθείς αλλά σε αυτή την περίπτωση η συζήτηση σταματά εκεί.

Το teazer δίνει μια διαφορετική νότα γνωριμίας ανάμεσα στο κόσμο, αφού σε κάνει να έρχεσαι σε επαφή με άτομα που είναι υπαρκτά αλλά και δίπλα σου! Τι πιο όμορφο να γνωρίσεις κάποιον που συχνάζει όπου εσύ, πίνει τον ίδιο καφέ και έχει τα ίδια ενδιαφέροντα.

Ακόμα το σκέφτεστε; Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε και αρχίστε να Teazarete !

Ακολούθησε το Teazer στα social media:

Facebook
Instagram
Twitter

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending