fbpx

“To 10ράκι”: Το νέο φοιτητικό στέκι για να απολαύσεις ελληνικό μεζέ και ζωντανή μουσική!

Βρισκόμαστε ήδη στη μέση του εξαμήνου και μετά από μια εξαντλητική εβδομάδα διαβάσματος (και ενδιάμεσων), θες κάπου να ξεσκάσεις με την παρέα σου.

Για να σου τραβήξει την προσοχή αυτό το άρθρο πάει να πει πως ανήκεις κι εσύ σε εμάς που αγαπάμε τόσο το καλό φαγητό όσο και την καλή ζωντανή μουσική!

Δεν θα σε κρατήσουμε άλλο σε αγωνία. Έχουμε να σου πούμε για ένα new-entry που ανακαλύψαμε και σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Πρόκειται για τη σύγχρονη μουσικοταβέρνα “Το Δεκαράκι” η οποία βρίσκεται στο Καϊμακλί στην Λευκωσία και μπορείς να έχεις έκπτωση 15%, αν είσαι φοιτητής!

Ας ξεκινήσουμε πρώτα από το φαγητό. Τι πιο σημαντικό άλλωστε; Στο “10ράκι” μπορείς να επιλέξεις από μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικούς μεζέδες. Πιο συγκεκριμένα, θα βρεις “αλοιφές” για το ψωμί και ορεκτικά, διάφορα είδη κρεατικών, ακόμη και ψαρομεζέ!

Μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα η “διαδικασία” παραγγελίας μιας και μπορείς να σημειώνεις με μαρκαδόρο τα πιάτα που θες να παραγγείλεις! Αξίζει να ξέρεις πως μπορείς να παραγγείλεις όσα και όποια πιάτα εσύ και η παρέα σου επιθυμείτε!

Αν είσαι φοιτητής επωφελήσου το 15% στο Δεκαράκι!

Η Χριστίνα ξετρελάθηκε με την σαλάτα “ντάκος” ενώ μας εντυπωσίασε η γεύση της κρασάτης χοιρινής τηγανιάς και του γεμιστού λουκάνικου!

Για τους vegan και για όσους νηστεύουν από την παρέα “Το 10ράκι” φρόντισε να υπάρχουν στο μενού και χορτοφαγικές επιλογές!

Extra tip είναι να αφήσεις λίγο χώρο για το γλυκό μιας και έχει ολόφρεσκο μαχαλεπί με μαστίχα και διάφορα γλυκά του κουταλιού!

Δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το απίθανο 3μελές μουσικό σχήμα που εμπλουτίζει τη νύχτα με καλό λαϊκό τραγούδι! “Μερακλής” του διαχρονικού ρεπερτορίου από την παρέα μας είναι φυσικά ο Γιάννης που δεν σταματούσε να σιγοτραγουδά (λέμε τώρα!) τραγούδια όπως “ντάρι ντάρι στο γιαλό πετούν οι γλάροι” και το “έλα να νιώσεις πώς ειν’ η ζωή”. Απ’ ότι καταλαβαίνεις δεν αργήσαμε να κάνουμε κέφι και οι υπόλοιποι.

Φυσικά, η πίστα στο 10ράκι γεμίζει από παρέες που χορεύουν ασταμάτητα σούστα, χασάπικο και ζεϊμπέκικο μέχρι τις πρωϊνές ώρες. Η διασκέδαση είναι εγγυημένη, όπως και να το κάνεις!

Κι αν είσαι από αυτούς που έφτιαξες διάθεση αργά το βράδυ και θες να πας με την παρέα σου για ποτάκι στο 10ράκι, μπορείς να βρεις χώρο στο μπαρ όπου θα απολαύσεις το κρασί, το ουίσκι σου και, γιατί όχι, το ρακί σου!

Η σύγχρονη μουσικοταβέρνα “Tο 10ράκι” βρίσκεται στο Καϊμακλί, 500 μέτρα μακριά από το Πανεπιστήμιο Frederick και μπορείς να την απολαύσεις κάθε Παρασκευή & Σάββατο! Τώρα μπορείς να επωφεληθείς και 15% έκπτωση αν είσαι φοιτητής γι’ αυτό μην το χάσεις! Μια επίσκεψη με την παρέα σου για φαγητό, ποτό και διασκέδαση θα σε πείσει ώστε να την επισκεφθείς ξανά και ξανά.

Εσύ πότε θα διασκεδάσεις στο “10ράκι” με την παρέα σου;


Διεύθυνση: Λεοντίου Μαχαιρά 19Α, Καϊμακλί Λευκωσία
Μέρες και Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο βράδυ
Facebook page: https://facebook.com/10raki
Τηλ: 99 980251


 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending