fbpx

Facebook & Instagram: Τέλος στα emojis που παραπέμπουν σε σεξουαλικά υπονοούμενα!

Το Facebook και το Instagram, με στόχο τον τερματισμό της αναπαραγωγής και ανάρτησης ακατάλληλου περιεχομένου, φαίνεται να λαμβάνουν πλέον υπόψιν τους τα παράπονα αρκετών χρηστών, σχετικά με τα «υπαινικτικά» emojis και συγκεκριμένα αυτά της μελιτζάνας, του ροδάκινου και τις σταγόνες νερού!

Στόχος των 2 πλατφορμών, είναι να αποφευχθεί και να μειωθεί η ανάρτηση περιεχομένου με αναφορά στο σεξ, το γυμνό και το sexting, και σύμφωνα με τη νέα πολιτική του Facebook, τα παραπάνω emojis «παραπέμπουν σε κάτι σεξουαλικό».

1
Πώς θα γίνει η διαδικασία του τερματισμού τους;

Πλέον, το Facebook και το Instagram έχουν αποφασίσει να ειδοποιούν όσους χρήστες αναρτούν περιεχόμενο που σχετίζεται έμμεσα ή άμεσα με το σεξ, το γυμνό και το sexting, επειδή πολλοί χρησιμοποιούν τα παραπάνω emojis για να αναφερθούν σε συγκεκριμένα θέματα.

2
Τι συμβολίζουν;

Για παράδειγμα, το emoji με το ροδάκινο χρησιμοποιείται για αναφορά στα… οπίσθια, η μελιτζάνα συμβολίζει το ανδρικό μόριο, ενώ οι σταγόνες νερού παραπέμπουν και πάλι σε σεξουαλικά υπονοούμενα.

Ωστόσο, η εταιρεία των 2 πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης διευκρίνισε ότι αυτή η απόφαση δεν θα αφορά μόνο τα emojis, αλλά γενικότερα όποιο περιεχόμενο παραπέμπει σε σεξουαλικά υπονοούμενα και προσβάλλει / εκθέτει τους χρήστες.

Εσύ συμφωνείς με τη νέα πολιτική του Facebook και του Instagram να απαγορεύσουν αυτά τα emojis;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending