fbpx

5 πράγματα που θα κάνει σίγουρα η Shakira όταν έρθει στην Πέγεια!

Σίγουρα θα έχεις ακούσει τα νέα… Η αγαπημένη και διεθνούς φήμης Λατίνα τραγουδίστρια Shakira και ο σύζυγός της, Ζεράρ Πικέ, super star της Barcelona και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αγόρασαν σπίτι στην πανέμορφη περιοχή του Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια.

Κι αν ακόμη απορείς και πιστεύεις ότι πρόκειται για λάθος, για φήμες, ή κάποιο αστείο, δεν είναι! Tο γεγονός επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Πέγειας, Μαρίνος Λάμπρου, μιλώντας στο Sigma.

Η Shakira και ο Πικέ φαίνεται ότι δεν είναι οι μόνοι που έχουν εξοχικό στο όμορφο νησί μας, αφού ο Leonardo DiCaprio και ο Justin Bieber είναι μερικά από τα ονόματα που ήδη ακούγονται, ενώ στη λίστα υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης καθώς και super models!

Με αφορμή αυτή την είδηση, φανταστήκαμε 5+1 πράγματα που θα κάνει χωρίς αμφιβολία η Shakira στην Πέγεια!

1
Μεγάλη συναυλία δίπλα από τη «Βρύση των Πεγειώτισσων»!

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Shakira θα είναι καλεσμένη για να δώσει μια μεγάλη συναυλία στα εγκαίνια του έργου – θερέτρου στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας, που θα γίνουν μέσα στο 2021.

Αν όντως ισχύει αυτό τότε πράγματι -ίσως- να δούμε την αγαπημένη Λατίνα να τραγουδά την «Βρύση των Πεγειώτισσων» και να χορεύει το “Hips don’t lie” με την… κυπριακή στολή!

2
Για γνήσιον κυπριακόν μεζέ και Live μουσική… στην ταβέρνα “Shakira – Shakira”!

Εννοείται ότι στην Πέγεια κάτι θα ανοίξει. Μια ταβέρνα… ένα εστιατόριο, ένα café ή μπορεί και supermarket (!) με το όνομα της αγαπημένης τραγουδίστριας, έτσι για να την τιμήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας που προτίμησε την Πέγεια μας για να αγοράσει το εξοχικό της!

Μπορεί η Shakira να έρχεται στο νησί μας για να χαλαρώνει και να κάνει τις διακοπές της, αλλά αυτό σίγουρα δεν θα την εμποδίζει από το να «βγάζει» και το κάτι extra της… Φυσικά από τις live εμφανίσεις της στην ταβέρνα “Shakira – Shakira”!

3
Κυπριακή υπηκοότητα στο ζεύγος!

Μετά που καμιάν εβδομάδα που θα έρθει το ζευγάρι στο νησί μας, και αφού θα έχουν φάει ήδη σούβλαν τζιαι σσιεφταλίν, θα φροντίσουμε να τους φκάλουμε κυπριακά διαβατήρια.

Θα τους δώσουμε και κυπριακή υπηκοότητα… γιατί θα τα δικαιούνται – όχι επειδή θα έχουν μέσον.

4
Safari at Akamas!

Μιας και ο Ακάμας βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την Πέγεια, φυσικά, η Shakira και ο Πικέ μόλις έρθουν στην Κύπρο θα ενοικιάσουν τη «γουρούνα» ή το baggy τους τζιαι θα παν για “Safari 4X4”.

P.S.: Φιλική συμβουλή φιλενάδα Shakira… προσεκτικά στους γκρεμούς του Ακάμα! Να μεν σε χάσουμε μέσα στα λαγκάδια!

5
INSTAGRAM-ικές φωτογραφίες στις ομορφιές της Πάφου και όχι μόνο!

Φυσικά η Πέγεια μας και γενικά η Κύπρος, είναι ένα “Instagrammable destination”! Άραγε η Shakira και ο Πικέ ψάχνουν για νέους followers και γι’ αυτό επέλεξαν τη συγκεκριμένη περιοχή για την έπαυλή τους;!

Πρέπει να εν τούτος ο λόγος (εν εξηγείται διαφορετικά…), γι’ αυτό ετοιμάστου να δεις το ζευγάρι να φωτογραφίζεται ασταμάτητα…

Από την Κρήτου Τέρρα, στην Πέτρα του Ρωμιού, στην παραλία Coral Bay και Blue Lagoon, στα Λουτρά της Αφροδίτης ως τες Θαλασσινές Σπηλιές της Πέγειας… Κι όλα αυτά φυσικά με το νέο #hashtag που θα δημιουργηθεί… #ShakiraLovesPiqueAndPegeia!

Εμείς ανυπομονούμε να τους υποδεχθούμε στην Πέγεια και να δούμε τι από όλα αυτά θα προτιμήσουν να κάνουν… Εσύ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending