fbpx

Fortnite, PUBG ή APEX; 5+1 gamers μας λένε ποιο προτιμούν και γιατί!

Τα Battle Royale video-games έχουν γίνει η πιο hot κατηγορία στο gaming! Αρκετά παιχνίδια έχουν πολλά εκατομμύρια παίκτες αφού είναι εύκολο να ξεκινήσεις να παίζεις, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία.

Φυσικά, όταν κάποιος ακούσει Battle Royale video-games, 3 είναι τα παιχνίδια που του έρχονται κατά νου: Fortnite, PUBG και APEX Legends!

Υπάρχουν πολλά debates όμως, για το ποιο από τα 3 είναι το καλύτερο! Εμείς βρήκαμε 6 Κύπριους gamers και τους ρωτήσαμε ποιο προτιμούν και γιατί!

Δες πιο κάτω τι μας είπαν!

1
Αντρέας Χατζηιωάννου

“Το Apex Legends κατάντησε πολύ βαρετό όταν παίζεις χωρίς φίλους επειδή σε βάζει με random άτομα για να συμπληρωθεί το squad! Έπαιζα από τη μέρα που κυκλοφόρησε μέχρι που έγινε release το Season 2! Σταμάτησα να παίζω επειδή κατάντησε βαρετό να παίζω solos!

Οι developers του Fortnite έχουν ακούσει τα σχόλια των παιχτών και έφτιαξαν το matchmaking για να παίζεις με άτομα στο lobby που είναι περίπου όσο καλά είσαι και εσύ!

Το PUBG είναι ένα παιχνίδι που οι developers δεν ξέρουν να φτιάξουν τα προβλήματα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει! Προσπάθησαν να φτιάξουν τον ήχο, αλλά τον έκαναν χειρότερο! Το ranked system κάνει το παιχνίδι και τους παίχτες πιο campy αλλά και κάποια bugs παραμένουν τα ίδια από το 2017! Προσωπικά, απολαμβάνω και τα 3 παιχνίδια αν έχω παρέα να παίζω!”

Διάλεξε το custom gaming PC σου, με βάση το παιχνίδι που παίζεις!

2
Δημήτρης Κονδύλης

“Από τα 3 παιχνίδια, προτιμώ το PUBG. Μου αρέσει επειδή είναι πιο ρεαλιστικό από τα άλλα 2 (ο παίχτης δεν έχει superpowers) και επειδή οι gamers που παίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μεγαλύτερης ηλικίας (κοντά στη δική μου).

Αυτό που έχω παρατηρήσει, είναι ότι επειδή οι developers άργησαν να φτιάξουν τα διάφορα bugs που είχε, οι παίχτες πήγαν σε άλλα παιχνίδια και συγκεκριμένα στο APEX Legends και στο Fortnite.”

3
Γιώργος Πισιήλης

“To APEX για ‘μένα είναι το καλύτερο Battle Royale παιχνίδι για διάφορους λόγους. Πρώτον, όσα προβλήματα είχαν, επιλύθηκαν, σε αντίθεση με το PUBG που έχω 2,500 ώρες play-time, και έχει ακόμη προβλήματα (bugs) που είχε πριν 2 χρόνια!

Δεύτερο, το matchmaking ranking system τους φαίνεται να δουλεύει καλύτερα από τα άλλα παιχνίδια (το PUBG δίνει μεγάλη προτεραιότητα στην τελική θέση που θα πάρεις και καθόλου πόσα kills πήρες στην πορεία). Το Fortnite από την άλλη, μέχρι το πρόσφατο update, φαινόταν ότι δεν είχε καθόλου matchmaking ranking  system, και απλά σε έβαζε σε ένα αγώνα με τυχαίους αντιπάλους.

Τρίτο, ο τρόπος που σχεδιάστηκε για 3 παίκτες ανά ομάδα, και με τη βαρύτητα της κάθε σφαίρας (λιγότερη από τα άλλα δύο) ο κάθε παίκτης δύσκολα θα τα βάλει εναντίον μιας ομάδας μόνος του, έτσι η ομαδικότητα και η τακτική είναι πάρα πολύ σημαντική. Και τελευταίο, οι ήρωες όπως και στο τρίτο σημείο, είναι σημαντικό να συνδυαστούν μέσα σε μια ομάδα κάνοντας το παιχνίδι περισσότερο τακτικής!”

4
Χρήστος Αντωνίου

“Παρόλο που ασχολήθηκα αρκετά με τα battle royal games, ποτέ δεν έπαιζα για πάνω από μια μέρα συνεχόμενα, ούτε αφοσιώθηκα όπως σε άλλα games. Προσωπικά, πιστεύω πως οι πλείστοι παίχτες παίζουν μόνο για να νικήσουν.

Στις αρχές του Fortnite ήταν ωραία, αλλά όταν το παιχνίδι έγινε διάσημο όλοι αφοσιώθηκαν στο να νικούν και όχι να παιρνούν καλά. Τα 3 αυτά video-games είναι πολύ διαφορετικά ματαξύ τους. Για να νικήσεις στο Fortnite αλλά και για να πετυχαίνεις kills, το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι να χτίζεις καλά και γρήγορα. Το κατάλαβα καλύτερα όταν κυκλοφόρησε το APEX και όλοι οι gamers που ήρθαν από το Fortnite δεν είχαν καθόλου καλό σημάδι!

Στο APEX Legends, πρέπει να έχεις πολύ καλό σημάδι, ειδικά για long range fights, αλλά και καλό map knowledge. Αυτό φάνηκε καλύτερα γιατί στο APEX τα πήγαινα καλύτερα απ’ ότι στο Fortnite. Μπορώ να πω πως από τα 3 το αγαπημένο μου είναι το PUBG, επειδή είναι αρκετά ρεαλιστικό χωρίς παράξενα mechanics και character skills.”

Διάλεξε το custom gaming PC σου, με βάση το παιχνίδι που παίζεις!

5
Μάριος Χαραλάμπους

“Ο καθένας έχει τα γούστα του! Προσωπικά, έχω ξεπεράσει τις 1,200 ώρες play-time στο PUGB! Αυτό που μου αρέσει είναι πως είναι αρκετά ρεαλιστικό, σε αντίθεση με το APEX Legends.

To μόνο παράπονο που έχω από το PUBG είναι πως για αρκετό καιρό, τα bugs δεν διορθώνονται, κάτι που εκνευρίζει όλους τους gamers! Αν θα έβαζα σε μια σειρά τα 3 video-games, θα ήταν στην 1η θέση το PUBG, στη 2η το APEX Legends και στην 3η το Fortnite.”

6
Κωνσταντίνος Καλλής

“Εγώ προτιμώ το PUBG, γιατί πιστεύω πως είναι leader στο είδος του. Είναι πιο ρεαλιστικό, αλλά έχει και το military theme που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα δύο!”

Εσύ ποιο παιχνίδι προτιμάς να παίζεις από τα 3;

Διάλεξε το custom gaming PC σου, με βάση το παιχνίδι που παίζεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending