fbpx

Η συναυλία της Shakira “El Dorado World Tour”: Μάθε πότε έρχεται στη μεγάλη οθόνη!

Έχεις ακουστά την εξαιρετικά πετυχημένη κυκλοφορία του άλμπουμ της Shakira, το El Dorado;

Μάθε πως κέρδισε το Grammy για “Best Latin Pop Vocal Album” και ένα “Latin Grammy” για το καλύτερο σύγχρονο Pop φωνητικό άλμπουμ.

Aυτή η ανεπανάληπτη συναυλία έρχεται σύντομα στα K Cineplex στις 13 Νοεμβρίου 2019, σε ένα ξεχωριστό cinema event! Πάρε το εισιτήριό σου για να μη το χάσεις!

Μάθε πιο κάτω περισσότερα:

1
Επέστρεψε στην παγκόσμια σκηνή με το πιο εορταστικό show της

https://youtu.be/zJm-s7RVeaw

Οι επιτυχίες της Shakira όπως το “Chantaje” και το “La Bicicleta“, καθώς και hits από το ρεπερτόριο των 20+ χρόνων της δουλειάς της, όπως τα: “Hips Do not Lie“, “Waka Waka” και “Estoy Aqui” έγιναν sold-out παγκόσμια!

Η ταινία “Shakira In Concert: El Dorado World Tour” ξαναζωντανεύει αυτό το φαντασμαγορικό show στη μεγάλη οθόνη, μέσα από το ντοκιμαντέρ και τις προσωπικές εμπειρίες της Shakira.

2
Όσα θα θεις στην αναμενόμενη ταινία της Shakira

Στην ταινία θα δεις όσα βοήθησαν για να γίνει αυτή η μεταφορά των highlights της μουσικής της καριέρας σε 22 χώρες και με σχεδόν 1 εκατομμύριο fans, μετά το δράμα που έζησε να αναβάλει ολόκληρη την περιοδεία της, λόγω τραυματισμού στη φωνή της.

Η Shakira είναι μια super star που, μέχρι την ηλικία των 18 ετών, είχε ενθουσιάσει τη Λατινική Αμερική, πριν κατακτήσει τα charts ανά το παγκόσμιο στα 24 της, με το διεθνές hit “Whenever, Wherever“.

Από τότε, συνέχισε να ξεπερνά κάθε εμπόδιο και να σπάει ρεκόρ σε πωλήσεις των δίσκων της σε όλο τον κόσμο, με το μοναδικό μείγμα λατινικής, rock and roll και διεθνούς μουσικής.

3
Μη χάσεις την αναμενόμενη ταινία στα K Cineplex!

Σήμερα πλέον, γιορτάζει τη θριαμβευτική της επιστροφή στη σκηνή σε μια εξαιρετική ταινία με συναυλίες της, που περιλαμβάνει την παγκόσμια περιοδεία της “El Dorado”!

Έρχεται σύντομα στα K Cineplex τον Νοέμβριο 2019, σε ένα ξεχωριστό cinema event!

Ανυπομονείς κι εσύ να δεις αυτή τη φαντασμαγορική συναυλία σύντομα στα K Cineplex;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending