fbpx

Τα κόκκινα ποτήρια των Starbucks είναι ξανά κοντά μας με τις πιο λαχταριστές γεύσεις των εορτών!

Τα κόκκινα ποτήρια επέστρεψαν στα Starbucks, σηματοδοτώντας την έναρξη της πιο όμορφης περιόδου του χρόνου.

Τέλος στην αναμονή. Έφθασε η ώρα που όλοι μπορούν να μοιραστούν στιγμές θαλπωρής και ζεστασιάς με την πιο γιορτινή παρέα κλασικών και νέων επιλογών όπως τη νέα Toasted Marshmallow Hot Chocolate, το νέο Vanilla Cardamom Latte και τα «παραδοσιακά»Toffee Nut Latte και Gingerbread Latte αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Starbucks.

Χαρίστε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, στιγμές χαράς, προσφοράς και απόλαυσης μέσα από ένα απολαυστικό ρόφημα, έναν εορταστικό καφέ, μια γιορτινή αλμυρή ή γλυκιά λιχουδιά ή ένα ιδιαίτερο συμβολικό δώρο που κάνουν τη διαφορά αυτήν την εποχή.

Απολαύστε πλούσια εμπειρία καφέ με ανεκτίμητες δόσεις Χριστουγέννων με:

1
Εορταστικά ροφήματα φτιαγμένα στο χέρι, με πολύ αγάπη και τέχνη από τους baristas των Starbucks

Νέα Toasted Marshmallow Hot Chocolate: Ακαταμάχητη σως μόκα συνδυάζεται με μοναδικό σιρόπι marshmallow και γάλα στο ατμό, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία σοκολατένιας ζεστασιάς. Η επικάλυψη με σαντιγί με γεύση marshmallow και γλυκιά σκόνη καραμέλας κορυφώνουν την απόλαυση! Μπορείτε την απολαύσετε και σε Frappuccino.

Nέo Vanilla Cardamom Latte & Flat White: Δόσεις espresso Starbucks γίνονται ένα με βελούδινο γάλα στον ατμό, γλυκιά βανίλια και κάρδαμο συνθέτουν μια ιδιαίτερη εορταστική εκδοχή του Latte ή του Flat white.

Toffee Nut Latte*: H αποθέωση της Χριστουγεννιάτικης παράδοσης των Starbucks είναι αναμφισβήτητα χαραγμένη στις μνήμες και καρδιές όλων μας. Δόσεις espresso συνδυάζονται με γάλα στον ατμό και επικάλυψη από σαντιγί και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς δημιουργούν ένα πλούσια κρεμώδες ρόφημα με γεύση και αρώματα καραμελωμένων ξηρών καρπών.

Gingerbread Latte*: Τα λόγια είναι περιττά: Τα Χριστούγεννα σ’ ένα ρόφημα. Γλυκό και ελαφρώς πικάντικο με αρώματα φρεσκοψημένου μελόψωμου πιπερόριζας (ginger), συνδυάζεται αρμονικά με δόσεις espresso και βελούδινο γάλα στον ατμό. Ολοκληρώνεται με επικάλυψη από σαντιγί με γεύση μελόψωμου ginger και τριμμένο μπισκότο.

*Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να τα απολαμβάνετε όλη την περίοδο των εορτών, ζεστά ή κρύα και σε Frappuccino®

2
Εορταστικές ποικιλίες καφέ για το σπίτι:

Δύο μοναδικές ποικιλίες καφέ είναι κοντά σας μόνο κάθε Νοέμβριο για τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα στην κούπα σας.

Christmas Blend Espresso Roast, γιορτινός συνδυασμός παλαιωμένων κόκκων Sumatra και γήινων κόκκων από την Ασία/Ειρηνικό και τη Λατινική Αμερική με σκούρο καβούρδισμα, γεμάτο σώμα και χαμηλή οξύτητα. Ζωηρός καφές με νότες κέδρου και μια πικάντικη γεύση βοτάνων με καραμελωμένο τελείωμα.

Christmas Blend, ιδιαίτερο χαρμάνι με κόκκους από την Λατινική Αμερική και Ασία / Ειρηνικός, που διακρίνεται για την γλυκιά και ταυτόχρονα πικάντικη γεύση του με το απαλά καραμελωμένο φινίρισμα του.

Και οι δύο εορταστικές ποικιλίες καφέ συνδυάζονται με γλυκά και αλμυρά με πορτοκάλι και μπαχαρικά όπως μοσχοκάρυδο, γαρύφαλλο και κανέλλα.

Prepaid κάρτα Starbucks με ποσό της επιλογής σας με διπλά αστέρια και εκπλήξεις μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης «My Starbucks Rewards™» .

Φέτος, η κάρτα Starbucks μοιράζεται μαζί μας:

Διπλά αστέρια: Από τις 5 έως και τις 12 Νοεμβρίου, όλα τα μέλη του My Starbucks Rewards θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλά αστέρια κάθε φορά που απολαμβάνουν ένα από τα εορταστικά ροφήματα Starbucks και από τις 18 έως και τις 30 Νοεμβρίου, θα κερδίζουν διπλά αστέρια από τις αγορές τους σε όλη την γκάμα του φαγητού.

Διπλή χαρά: Με τη χρήση της κάρτας Starbucks εκτός από το να κερδίζετε αστέρια για εσάς, βοηθάτε τα Starbucks στην στήριξη του Οργανισμού Sophia Foundation. Πως; Με κάθε χρήση της κάρτας για αγορά προϊόντων, τα Starbucks προσφέρουν 5 λεπτά για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Οργανισμού.

Η Pre-paid Starbucks Card αποτελεί και ιδανική πρόταση δώρου για όσους θέλουν να προσφέρουν χαρά στους αγαπημένους τους! Φορτώνοντάς την με το ποσό της αρεσκείας σας και δίνεται την δυνατότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα να επιλέξουν να την χρησιμοποιήσουν για αγορά ροφημάτων ή και αξεσουάρ καφέ.

Εορταστικές προτάσεις δώρων

Κάθε χρόνο θέλετε να τα πάρετε όλα! Και φέτος η τελική απόφαση θα είναι δύσκολή καθώς έχετε να επιλέξετε από μια ευρεία ποικιλία από γιορτινές κούπες, λαμπερά θερμός, αστραφτερά μπουκάλια νερού, κόκκινα επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια και χαριτωμένα στολίδια για το δέντρο. Προτάσεις δώρων που γίνονται ανάρπαστες και σίγουρα θα εκπλήξουν ευχάριστα τους αποδέκτες της προσφοράς σας.

Η πιο γιορτινή παρέα είναι εδώ και σας περιμένει μόνο στα Starbucks!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending