fbpx

16o Boyz Stuff Show: Μαζί η 11η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου και η 1η Έκθεση Μοτοσυκλέτας!

Το 16ο Boyz Stuff Show έρχεται! Το μοναδικό event που έχει καταστεί θεσμός για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του motorsport, έρχεται και φέτος στους χώρους της κρατικής έκθεσης στην Λευκωσία το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου 2019.

Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης και αυτή τη χρονιά καλύπτει μια έκταση χώρου πέραν των 12800m2!

  • Εντυπωσιακά αυτοκίνητα, μοναδικά supercars, rally, drift, dragster, ανάβασης και time attack, clubs αυτοκινήτων πολλών brands, οχήματα 4Χ4, νέα μοντέλα, ηχοσυστήματα πολλών decibel και αυτοκίνητα που δεν βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους, σε συνδυασμό με την νεανική ζωντάνια, τον έντονο ρυθμό και την διασκέδαση συντελούν στο να έχουμε και φέτος ένα καταπληκτικό θέαμα.
  • Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, valeting, ελαστικών, λιπαντικών, καθώς και μεγάλες εταιρείες εξαρτημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών. Φετινή προσθήκη είναι οι εταιρείες με προϊόντα για τον άντρα και όχι μόνο.
  • Παράλληλα για πρώτη φορά, διοργανώνεται φέτος και η 1η Έκθεση Μοτοσικλέτας (1st Moto Expo Cyprus) με την συμμετοχή πολλών αντιπροσώπων μοτοσικλέτας και σκούτερ, στο Hall 5!
  • Οι λάτρεις του κλασικού θα απολαύσουν για 11η χρονιά την μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Κύπρο, με συλλεκτικά κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή σε ένα περιβάλλον με vintage μουσική και happenings.
  • Αθλητές μοτοσικλετών Enduro θα βρίσκονται εντός της έκθεσης για την απονομή του εντυπωσιακού τους αγώνα που θα προηγηθεί.
  • Το Σάββατο το απόγευμα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του παγκοσμίως γνωστού αυτοκινήτου «Black Mamba Evo version 2» και της ομάδας Black Mamba Racing, καθώς και οι αγωνιστικές δραστηριότητες που προγραμματίζουν για το 2020. Πρόκειται για το αυτοκίνητο με το οποίο ο κύπριος οδηγός Άντη Παπαγεωργίου είχε κερδίσει τον τίτλο του Fastest European Time Attack Championship.

Μεγάλοι Χορηγοί: ΕΚΟ-Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου και το Intercollege Auto works

Χορηγοί επικοινωνίας: car.com.cy του Ομίλου της Digital Tree και ο Mix Fm

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή 16 & 17 Νοεμβρίου, από τις 10πμ μέχρι τις 10 μ.μ.

Χώρος: Κρατική Έκθεση-Λευκωσία, Περίπτερα 6, 5, 4, 7, 2, 3, Hall A, Hall B

Πληροφορίες: Τηλ. 22460580 Email: ak@digitaltree.com.cy

Μία διοργάνωση της STS EVENTS

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending