fbpx

Αυτοί είναι οι top 10 πιο ακριβοπληρωμένοι διάσημοι στο Instagram μέχρι σήμερα!

Oι περισσότεροι από εμάς (τους κοινούς θνητούς) χρησιμοποιούμε το Instagram για να ανεβάζουμε stories για το πώς περνάμε τη μέρα μας. Οι λογαριασμοί με εκατομμύρια followers όμως κερδίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά από αυτό από sponsored posts.

Αν θέλεις να είσαι και εσύ ανάμεσα στους TOP 10 πλουσιότερους διάσημους του Instagram, πρέπει να είσαι είτε ποδοσφαιριστής είτε μέλος της οικογένειας Kardashian / Jenner. Τόσο απλό!

Αυτό αποκάλυψε μια πρόσφατη έρευνα του Buzz Bingo η οποία έβαλε τους διάσημους σε κατάταξη ανάλογα με τα ετήσια κέρδη τους από το Instagram, με τη Selena Gomez (spoiler!) να είναι η μόνη εξαίρεση!

Πάμε να δούμε ποιοι ήταν στο TOP 10!

1
Khloé Kardashian (με 99,8 εκ. followers)

Η Khloe Kardashian, κατάφερε μόλις να κατακτήσει μια θέση στη λίστα, με ένα εισόδημα-Instagram λίγο περισσότερα από $1,2 εκατομμύρια (καημενούλα).

Όπως και οι αδελφές Kim και Kourtney, δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα της μόδας (λέμε τώρα).

2
Ronaldinho (με 49.3 εκ. followers)

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής κερδίζει περίπου 2,6 εκατομμύρια δολάρια από την παρουσία του στο Instagram.

Φυσικά εκτός από αυτό το εισόδημα, ο Ronaldinho ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο ενώ μέχρι σήμερα συνεχίζει να βγάζει πολλά εκατομμύρια από το όνομα που έφτιαξε (σαττσσίν που λέμε).

3
Kylie Jenner (με 150 εκ. followers)

H Kylie Jenner είναι η νεαρότερη δισεκατομμυριούχος στο κόσμο, με περιουσία που ανέρχεται στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια (!!!). Το εισόδημα της από το Instagram είναι (μόνο) $3,8 εκατομμύρια.

Η  Jenner  είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της ομορφιάς και διάσημη από τα reality shows «Keeping Up with the Kardashians».

Εκτός από τα έσοδα από το Instagram και την περιουσία, η εταιρεία της Jenner είχε έσοδα ύψους 420 εκ. δολαρίων μόνο τους πρώτους 18 μήνες της ίδρυσής της.

4
Zlatan Ibrahimovic (με 39 εκ. followers)

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής Zlatan Ibrahimovic, με εισόδημα-Instagram 4 εκ. δολάρια εξασφάλισε την 7η θέση στη λίστα Top 10!

5
Neymar Jr (με 128 εκ. followers)

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της γαλλικής ομάδας Paris Saint-Germain και της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας κερδίζει $7,2 εκ. από το Instagram και μόνο, ενώ είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του πλανήτη!

6
Selena Gomez (με 159 εκ. followers)

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και παραγωγός Selena Gomez, «βγάζει» περίπου $8 εκ. το χρόνο από τα χορηγημένα posts στο Instagram (not bad!).

7
David Bechkam (με 58,9 εκ. followers)

Ο Άγγλος πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της Inter Miami CF υπολογίζεται να κερδίζει από το Instagram περίπου 10,7 εκ. δολάρια!

Εκτός από το ποδόσφαιρο, ο Beckham είναι επίσης γνωστός και στον χώρο της μόδας, αφού κυκλοφόρησε δική του σειρά αρωμάτων (Instinct), ανεβάζοντας την περιουσία του στα 450 εκατομμύρια δολάρια.

8
Kendall Jenner (με 118 εκ. followers)

Πιο ψηλά στη λίστα από την οικογένεια Kardashian/Jenner είναι η Kendall! Το 2015 ήταν η πρώτη χρονιά που εμφανίστηκε στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο, με εισόδημα 4 εκ. δολάρια, κάνοντας την τότε το νούμερο 1 στη λίστα!

H Kendall κερδίζει περίπου 15,9 εκ. δολάρια μέσω διαφήμισης προϊόντων στο Instagram!

9
Lionel Messi (με 134 εκ. followers)

Όσο άσχετος/η και να είσαι με το ποδόσφαιρο, σίγουρα ξέρεις τον Messi! Ο επιθετικός και αρχηγός της Barcelona και της Εθνικής Αργεντινής, κατέχει τη 2η θέση στη λίστα, με τα έσοδά του από το Instargam να φτάνουν στα 23,3 εκ. δολάρια!

10
Cristiano Ronaldo (με 188 εκ. followers)

Την 1η θέση με μεγάλη διαφορά από τον 2ο κατακτά ο ποδοσφαιριστής (δεν το περίμενες ε!) Cristiano Ronaldo, με κέρδη από sponsored posts στο Instagram… κρατήσου… 47,8 εκ. δολάρια!

Αυτό σημαίνει πως εταιρείες πληρώνουν λίγο περισσότερο από 1 εκ. δολάρια για 1 post του κύριου Ronaldo (WHAT?!).


Για να μάθεις πόσα μπορεί να σου προσφέρουν οι εταιρείες για να διαφημίσεις το προϊόν τους (ανάλογα με τους followers σου), μπορείς να δοκιμάσεις το widget από την Buzz Bingo!


Εγώ πάντως παίρνω μόλις… $55,16 για κάθε post! 😉 Γράψε μας στα σχόλια τη δική σου «τιμή»!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending