fbpx

Αυτοί οι διάσημοι ποδοσφαιριστές δεν είχαν ποτέ ανάγκη τα λεφτά!

Το ποδόσφαιρο είναι γνωστό, ανάμεσα σε πολλά άλλα, σαν ένα άθλημα που μπορεί να σε βγάλει από τη φτώχεια και να σε μετατρέψει σε εκατομμυριούχο.

Πάρε για παράδειγμα τον Cristiano Ronaldo, που από ένα φτωχόπαιδο από τη Madeira της Πορτογαλίας, μετατράπηκε, μέσα από το ποδόσφαιρο σε ένα από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο.

Δεν υπήρξαν, όμως, όλοι οι ποδοσφαιριστές φτωχόπαιδα. Όπως θα διαβάσεις πιο κάτω υπήρξαν και αρκετοί που προέρχονται από εύπορη οικογένεια και δεν είχαν ανάγκη τα χρήματα από το ποδόσφαιρο.

Δες πιο κάτω τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

1
Gerard Pique

sportsjoe.ie

Ο κεντρικός αμυντικός της Barcelona προέρχεται από μια οικογένεια που του παρείχε τα πάντα!

Ο πατέρας του, Joan, είναι επιτυχημένος δικηγόρος, ενώ ασχολείται και με τις επιχειρήσεις, ενώ η μητέρα του, Montserrat, είναι διευθύντρια σε ένα νοσοκομείο της Βαρκελώνης!

Παράλληλα, ο παππούς του Pique, Amador Bernanbeu, υπήρξε μέλος και στέλεχος στην Barcelona στο παρελθόν.

2
Andrea Pirlo

eldiariony.com

Αναμφίβολα, ο Andrea Pirlo είναι ίσως ο πιο cool ποδοσφαιριστής που έπαιξε ποτέ μπάλα.

Το αρχοντικό του στυλ στο χώρο του κέντρου τον καθιέρωσε σαν ένα από τα καλύτερα χαφ όλων των εποχών και αυτό ακριβώς το στυλ ίσως οφείλεται στο γεγονός πως ουδέποτε είχε ανάγκη από χρήματα.

Αυτό γιατί ο πατέρας του Ιταλού βιρτουόζου, Luigi, είναι ο ιδιοκτήτης μια μεταλλευτικής εταιρείας την οποία ίδρυσε στην Brescia το 1982 με τον Andrea να έχει το δικό του μερίδιο μετοχών.

3
Mario Gotze

skysports.com

Όταν έχεις για πατέρα κάποιον που είχε την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσει στο φημισμένο Yale University της Αμερικής και σήμερα είναι καθηγητής στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Dortmund τότε μάλλον δεν έχεις στερηθεί αγαθά, έτσι;

Αυτή είναι η περίπτωση του Mario Gotze, χρυσού σκόρερ της εθνικής Γερμανίας στον τελικό του Μουντιάλ 2014 που έχει για πατέρα τον Δρ. Jurgen Gotze.

4
Hugo Lloris

1news.my.id

Γεννημένος στη Nice το 1986 ο νυν τερματοφύλακας της Tottenham και της εθνικής Γαλλίας μεγάλωσε σε μεγαλοαστή οικογένεια. Ο πατέρας του είναι τραπεζίτης με έδρα το Monte Carlo και η μητέρα του δικηγόρος.

Μάλιστα, μέχρι τα 13 του ο Lloris (που πήρε το όνομα του από το συγγραφέα, Victor Hugo) έπαιζε τένις και θεωρείτο ένα από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας!

5
Frank Lampard

theathletic.com

Από καθαρά ποδοσφαιρική οικογένεια προέρχεται ο θρύλος της Chelsea και νυν προπονητής της, Frank Lamprard που μάλλον δεν ανησύχησε ποτέ ιδιαίτερα για τα χρήματα.

Ο πατέρας του, Frank Lampard ο μεγαλύτερος, έπαιζε ποδόσφαιρο στη West Ham κερδίζοντας αρκετά λεφτά για να χαρίσει μια αρκετά άνετη ζωή στην οικογένεια του, ενώ και ο θείος του, Harry Redknapp, έπαιξε ποδόσφαιρο και αργότερα έγινε προπονητής.

Ακόμα, ο Frankie φοίτησε στο Brentwood στο Essex που θεωρείται ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της Αγγλίας.

6
Kaka

indiatoday.in

Οι περισσότερες ιστορίες που συνοδεύουν τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές έχουν να κάνουν με φτώχεια, ζωή στις φαβέλες και στερήσεις. Αυτό δεν ισχύει για τον Ricardo Izecson dos Santos Leite, πιο γνωστό σε μας ως Kaka.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Milan και της Real Madrid μεγάλωσε σε μια εύπορη οικογένεια, με τον πατέρα του να είναι πολιτικός μηχανικός και τη μητέρα του δασκάλα, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στον Kaka να κάνει κάτι που για πολλούς Βραζιλιάνους μοιάζει αδύνατο: να παίζει ποδόσφαιρο και να μπορεί να φοιτά σε σχολείο ταυτόχρονα!

Ήξερες πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές είχαν πολλά χρήματα πριν ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending