fbpx

Σπουδάζεις στη Λευκωσία; Δες 5 ξεχωριστά στέκια για να βγεις έξω τις καθημερινές σου!

Μιας και το πανεπιστήμιο είναι για τα καλά στην καθημερινότητά σου και μπήκες σε ένα πρόγραμμα, χρειάζεσαι και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και τους φίλους σου.

Εννοείται πως τις καθημερινές μετά τα μαθήματα, δεν θες να μείνεις κλεισμένος σπίτι και έτσι κανονίζεται να βγείτε με τους συμφοιτητές σου. Για ποτό ή για φαγητό, ακόμη και για ένα brunch. Τι γίνεται όμως, όταν δεν ξέρετε πού να πάτε;

Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε ‘σένα, που δεν έχεις κάποια συγκεκριμένα στέκια ή απλά θέλεις να γνωρίσεις καινούρια μέρη και να αλλάξεις παραστάσεις.

Δες 5 επιλογές για να περάσεις όμορφα τον χρόνο σου:

1
Coffeehouse TasteHabitat

Όποιος φοιτητής σέβεται τον εαυτό του, έχει πάει σίγουρα εκεί, έστω και μία φορά. Εσύ ακόμη;

Βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας, στην οδό Πάργας 9. Είναι ένα χαλαρό μέρος με μοντέρνα διακόσμηση και σύγχρονη αισθητική. Είναι κατάλληλο για να απολαύσεις τον καφέ σου και να συζητήσετε με τους φίλους σου.

Εννοείται ότι προσφέρεται και ναργιλές για τους λάτρεις του είδους. Είναι μια πολύ καλή επιλογή αν θες να δεις κόσμο από το πανεπιστήμιο και μη.

2
Wayne’s Coffee

Ακόμη μία καφετέρια πολύ αγαπημένη στους φοιτητές. Κυμαίνεται στην ίδια αισθητική και φινέτσα με το προηγούμενο και σου βγάζει μία παράξενη ηρεμία.

Το πρωί είναι ένα πολύ ήσυχο μέρος για να διαβάσεις (κχμ κχμ… πλησιάζουν και οι εξετάσεις) και το βράδυ μπορείς να πιεις και εδώ τον ναργιλέ σου και να χαλαρώσεις.

Βρίσκεται στην Έγκωμη, στην οδό Αγίου Νικολάου και έχει μία πολύ ζεστή, cozy διάθεση (μπορεί να φταίνε και οι ναργιλέδες 😉 ) και είναι το κατάλληλο μέρος για να τα πεις χαλαρά με τους φίλους σου.

3
Food Park City

Το συγκεκριμένο μέρος, μπορείς να το βρεις στη λεωφόρο Τσερίου. Ένας μεγάλος χώρος 2.300 τετρ. μέτρων, και με περιθώριο να φιλοξενήσει 300 άτομα, εσωτερικά και εξωτερικά!

Είναι το ιδανικό μέρος για μεσημεριανό, καφέ, σνακ, βραδινό και ποικιλία ποτών. Πολλοί το επισκέπτονται ειδικά σε περιόδους ποδοσφαιρικών αγώνων, στον ειδικά διαμορφωμένο του χώρο!

Μπορείς να πας εκεί ανεξαρτήτου ηλικίας, μιας και στο πίσω μέρος έχει και παιχνιδότοπο. Η διακόσμηση του είναι ξεχωριστή σε χρώματα και στοιχεία ξύλου, ενώ τα κρεμαστά λαμπάκια, δίνουν μια χαλαρή αίσθηση και ατμόσφαιρα για το βράδυ σου.

4
The Boys At Number Five

Δεν είναι και τόσο εύκολο να το εντοπίσεις την πρώτη φορά, αλλά όταν το βρεις είμαι σίγουρη πως θα ξαναπάς. Βρίσκεται στη Θεμιστοκλή Δέρβη 5Ε και είναι από την πίσω πλευρά του κεντρικού δρόμου.

Είναι ένα πολύ γραφικό μέρος, με σύγχρονη οπτική και διακόσμηση. Μπορείς να πας το πρωί για ένα καφέ ή ακόμη και για brunch (έχει πολύ νόστιμες επιλογές).

5
Frequency Coffee Bar & Resto

Το περιβάλλον εδώ είναι πολύ εκλεπτυσμένο και μοντέρνο όπως αρμόζει στον χώρο. Ένα όμορφο μέρος για να χαλαρώσεις με καλή παρέα. Βρίσκεται στη Λακατάμεια, στην οδό Αξιού 82.

Μπορείς να πας από το πρωί για ένα καφέ, μέχρι το βράδυ για ένα ποτό. Προσφέρει πολύ ωραίες επιλογές – κυρίως σε φαγητά. Θα χαλαρώσεις με τους φίλους σου αφού ικανοποιεί κάθε γούστο.

Εσένα πού σου αρέσει να πηγαίνεις μετά το μάθημα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending