fbpx

Reels Mode: Έτσι θα μοιάζει η «αντιγραφή» του TikTok στο Instagram! (video)

Έχεις ακούσει πρόσφατα για το Reels Mode στο Instagram; Μάθε πως έρχεται σύντομα 1 νέο tool που δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το δημοφιλές σε όλους app.

Όπως δημοσιεύσαμε πρόσφατα, το Instagram θα αντιγράψει σύντομα το TikTok! Μιας και το TikTok συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία (και εκατομμύρια downloads ανά τον κόσμο), αποφασίστηκε να ακολουθηθεί μια νέα τακτική από το Instagram.

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα διάφορα Social Media όλο και αυξάνεται έτσι το Instagram φέρνει στο προσκήνιο ένα νέο feature: το “Reels“.

Μάθε περισσότερα για το Reels Mode στο Instagram:

1
Πού θα δούμε ακριβώς το Reels Mode;

Με το Reels Mode, οι χρήστες του Instagram θα μπορούν να δημιουργήσουν μικρά videos, τα οποία θα μπορούν να επεξεργαστούν και να τα κάνουν share με τους followers τους (όπως το TikTok).

Στα videos μπορείς να προσθέσεις μουσική, χρησιμοποιώντας το music library του Facebook, μαζί με άλλες επιλογές επεξεργασίας για να το φτιάξεις όπως θες, να κάνεις transitions και να ορίσεις την ταχύτητα της εικόνας. Σε πρώτο στάδιο, θα είναι διαθέσιμο στους χρήστες της Βραζιλίας, στην camera των Stories τους.

2
Αναζήτηση άλλων videos: Top Reels

Τα καλύτερα videos που έκαναν άλλοι χρήστες, θα τα βρεις ως «Top Reels»,  στην επιλογή της αναζήτησης. Έτσι, θα μπορείς να πάρεις ιδέες για τα δικά σου ή να γελάσεις με άλλες πετυχημένες και viral ιστορίες!

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο τα apps να αντιγράφουν το 1 το άλλο για να… επιβιώσουν αυτήν την εποχή. Το σημαντικό είναι να κερδίζουν τη συμπάθεια και το θετικό feedback του κοινού στο οποίο απευθύνονται!

Για να δούμε ποιο από τα 2 app θα υπερισχύσει σε προτιμήσεις του κοινού! Εσύ ποιο θα διάλεγες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending