fbpx

Disney+: Η νέα streaming πλατφόρμα που ανταγωνίζεται πλέον το Netflix!

Η μεγαλύτερη εταιρεία ψυχαγωγίας παγκοσμίως – Walt Disney Co. έκανε πρεμιέρα με την πλατφόρμα Disney+ στις Η.Π.Α. νωρίς το πρωί της Τρίτης 12/11/19. Ξεκινά έτσι μια προσπάθεια, να μετατραπεί στον νέο «ηγέτη» της αγοράς πλατφορμών streaming!

Έτσι, η Disney μπαίνει σε μια αγορά που είναι γεμάτη με δυνατούς αντιπάλους με μεγάλη επιτυχία ανά το παγκόσμιο, όπως το Netflix Inc.

1
Τι θα περιέχει στη βιβλιοθήκη της;

Η εταιρεία – «γίγαντας» της ψυχαγωγίας, πιστεύει ότι μπορεί να βγει μπροστά, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό, με τη νέα πλατφόρμα της Disney+, η οποία είναι εφοδιασμένη με τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές της Disney.

Για παράδειγμα: οι ταινίες της Pixar, “Star Wars” και της Marvel, καθώς και μία βιβλιοθήκη με περίπου 400 παιδικές ταινίες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της Disney+, Bob Iger:

«Λατρεύω την εφαρμογή. Είναι πλούσια σε περιεχόμενο. Είναι πλούσια σε brands. Είναι πλούσια σε βιβλιοθήκη»!

2
Πώς θα λειτουργεί η πλατφόρμα streaming;

Για να μπορείς να χρησιμοποιείς την πλατφόρμα της Disney+ θα πρέπει να πληρώνεις μια συνδρομή κάθε μήνα, η οποία θα ανέρχεται γύρω στα 7 δολάρια.

Ως πελάτης, θα μπορείς να αποθηκεύσεις τον κωδικό πρόσβασής σου σε έως και 10 συσκευές ανά οικογένεια και να παρακολουθείτε σε 4 παράλληλες ροές ταινιών ή εκπομπών!

3
Ποιοι είναι οι στόχοι για τους νέους συνδρομητές τα επόμενα χρόνια;

Η εταιρεία ψυχαγωγίας έχει ως στόχο της να κάνει το προϊόν της προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Γι’ αυτό αποτελεί στοίχημα να μπορέσει να προσελκύσει μέχρι και 90 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως μέσα στα επόμενα 5 χρόνια.

Έχει ήδη αρκετούς «συμμάχους», αφού σύμφωνα με τις πηγές μας, περίπου 19 εκατομμύρια πελάτες της Verizon Communications Inc. θα μπορούν να λάβουν την υπηρεσία δωρεάν για το 1ο έτος, χάρη σε μια συμφωνία της Disney με τη Verizon.

Επίσης τα μέλη του fan club της Disney έλαβαν μια προσφορά για προπληρωμή για τριετή συνδρομή, για την οποία θα πληρώνουν λιγότερο από 4 δολάρια τον μήνα.

«Αυτές είναι συμφωνίες που απλά δεν μπορεί να νικήσει κανείς», δηλώνει ο Kevin Mayer, επικεφαλής του τμήματος Direct-to-Consumer της Disney.

4
Πώς μοιάζει η πλατφόρμα;

Έχει σχεδιαστεί γύρω από 5 κύριες «κατηγορίες», με βάση τα βασικά εμπορικά σήματα της εταιρείας: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και του πρόσφατα αποκτηθέντος καναλιού, National Geographic.

disneyplus.com

Σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για το πότε η πλατφόρμα θα δοθεί σε διαθεσιμότητα για χρήση στην Κύπρο.

Θα χρειαστεί, λοιπόν, να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι να απολαύσεις τις αγαπημένες Disney ταινίες σου σε online streaming!

Πιστεύεις ότι η Disney+ θα καταφέρει να ξεπεράσει τον μεγαλύτερο αντίπαλό της, το Netflix;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending