fbpx

“Friends”: Θα γίνει τελικά special επεισόδιο με το reunion τους;

Μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού δηλώνει φανατικό κοινό της σειράς “Friends”. Δικαιολογημένα πολλοί είναι αυτοί που λάτρεψαν τη συγκεκριμένη σειρά, μιας και χάρισε μοναδικές στιγμές γέλιου στο κοινό της.

Αν είσαι και εσύ fan της σειράς, τότε σου έχουμε ευχάριστα νέα! Τα “Φιλαράκια” ετοιμάζονται να επιστρέψουν με special reunion!

Δες περισσότερες λεπτομέρειες πιο κάτω:

https://www.google.com/search?q=friends+series+photos&sxsrf=ACYBGNSHgZJKFVSePsyUZkJNMJByOEGz0Q:1573668587295&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJ9Y6p5OflAhUDWhUIHZpNC9kQ_AUIEigB&biw=1366&bih=576#imgrc=OqxILfBxGomZeM
collider.com

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Reader.gr, τα αγαπημένα μας “Φιλαράκια” βρίσκονται σε συζητήσεις για τηλεοπτικό reunion! Δυνάμωσαν οι ελπίδες εκατομμυρίων fans της τηλεοπτικής σειράς, αφού εδώ και χρόνια περίμεναν να δουν την επική παρέα της τηλεόρασης να είναι και πάλι μαζί.

Η επανένωση αφορά τους ακόλουθους: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer, μαζί με τους δημιουργούς της σειράς David Crane και Marta Kauff.

1
Τι συζητήσεις γίνονται τελευταία;

Οι συζητήσεις γίνονται με θετική διάθεση από όλες τις πλευρές και κάνουν λόγο για ένα επεισόδιο χωρίς σενάριο. Παρ’ όλ’ αυτά, δεν έχει αναφερθεί κάποια συμφωνία και τα πάντα είναι στον αέρα ακόμη.

 

Όμως, το γεγονός ότι γίνεται κουβέντα για νέο επεισόδιο αποτελεί ένα μεγάλο βήμα καθώς μέχρι πρόσφατα, τόσο οι δημιουργοί όσο και οι ηθοποιοί, απέρριπταν ένα πιθανό reunion.

Η Jennifer Aniston, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ellen DeGeneres, δήλωσε ότι οι 6 αγαπημένοι πρωταγωνιστές ετοιμάζουν κάτι μαζί.

Το HBO Max πλήρωσε 450 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα της επιτυχημένης σειράς. Έτσι, σύμφωνα με τις πιο πάνω πηγές, ένα special reunion επεισόδιο με τους stars της sitcom σειράς θα αποτελέσει και τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς!

2
Τι ισχύει τελικά;

Σύμφωνα με το screenrant.com όμως, αυτό το “reunion” θα αφορά απλά το αρχικό cast με τους ηθοποιούς, να μαζεύονται μαζί και να μιλούν για τη σειρά, τις εμπειρίες τους, να θυμούνται κάποιες σκηνές behind-the-scenes και διάφορα σχετικά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η επανένωση δεν είναι κάτι άλλο παρά μία τακτική marketing από το HBO Max και τη WarnerMedia για να τραβήξουν περισσότερη προσοχή και να πείσουν τον κόσμο να κάνει subscribe στις υπηρεσίες τους.

Εσύ πόσο ανυπομονείς να δεις ξανά μαζί αυτή τη μοναδική παρέα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending