fbpx

Αυτοί οι διάσημοι ΔΕΝ έχουν λογαριασμό στο Instagram (και απορούμε γιατί)!

Σήμερα, μεγάλο ποσοστό του κόσμου χρησιμοποιοεί το Instagram. Συχνά βλέπουμε ότι πολλοί δημιουργούν λογαριασμούς ακόμη και στα… κατοικίδιά τους! Εξάλλου, το Instagram είναι ένα από τα μεγαλύτερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Πολλοί διάσημοι χρησιμοποιούν τα profiles τους στο Instagram, για να ενημερώνουν το κοινό τους για τις επαγγελματικές και προσωπικές τους κινήσεις.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που προτιμούν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα social media!

Δες πιο κάτω ποιοι 5 διάσημοι ΔΕΝ έχουν (ακόμη) λογαριασμό στο Instagram:

1
George Clooney

Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός George Clooney, ανέφερε πολλές φορές την αντιπάθειά του για τα social media!

Ο ίδιος αναφέρει ότι τα social media είναι βοηθητικά για πολλούς επαγγελματίες, αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι δεν τα χρειάζεται στη ζωή του.

2
Jennifer Lawrence

Τα τελευταία χρόνια, η Jennifer Lawrence, θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του Ηollywood!

Η ίδια σε συνέντευξή της, ανέφερε ότι η σχέση της με την τεχνολογία και τα social media δεν είναι καλή και δεν πρόκειται ποτέ να δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram!

3
Brad Pitt

O Brad Pitt είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο επιτυχημένους και γοητευτικούς ηθοποιούς παγκοσμίως! Ο διάσημος star του Hollywood όμως, ακόμη κι αν δεν το πιστεύεις, δεν έχει λογαριασμό στο Instagram!

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά σε μία συνέντευξή του στο E! News, ότι η ζωή του είναι πολύ ωραία χωρίς το Instagram και δεν θεωρεί ότι υπάρχει λόγος να δημιουργήσει λογαριασμό!

4
Emma Stone

Η κοκκινομάλλα ηθοποιός Emma Stone, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, γιατί πιστεύει ότι αυτό δεν θα πρόσφερε κάτι θετικό στη ψυχολογία της.

Η ίδια τόνισε ότι ο καθένας παρουσιάζει τη ζωή του στο Instagram γεμάτη χαρές και επιτυχίες, χωρίς δυσκολίες, ενώ αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα!

5
Sandra Bullock

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Sandra Bullock, πιστεύει ότι τα social media είναι γεμάτα ψέματα, αφού “δεν παρουσιάζουμε αληθινά και ειλικρινά τις ζωές μας μέσα από τους λογαριασμούς μας σε αυτά” όπως είπε!

Η ίδια ανέφερε επίσης ότι δεν τις αρέσουν καθόλου οι selfies, γι’ αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να δούμε δική της selfie φωτογραφία στα social media!

Εσύ ήξερες ότι οι πιο πάνω διάσημοι δεν είναι fan των social media; Θα ήθελες να τους δεις σύντομα στο Instagram;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending