fbpx

Θες να δουλεύεις καθώς σπουδάζεις; Δες τι σου προτείνουν αυτοί οι νέοι!

Ως φοιτητής, έχεις καθημερινά αρκετές ανάγκες και έρχεσαι αντιμέτωπος με πολλές αποφάσεις για το πώς να ξοδέψεις τα χρήματά σου. Θες να τα βολεύεις όλα, να είσαι ανεξάρτητος και να μην ζητάς συνεχώς «κάλυψη» από τους γονείς σου.

Η πιο λογική λύση για να είσαι άνετος οικονομικά, είναι να ψάξεις για δουλειά (κυρίως part-time)… Και σκέφτεσαι: πρέπει να συνδυάζεται με το πρόγραμμα των μαθημάτων σου, πρέπει να σου δίνει εκείνα τα επιπλέον χρήματα που χρειάζεσαι κάθε μήνα, πρέπει να νιώθεις άνετα και να περνάς καλά!

Υπάρχει τέτοια δουλειά; Ο Αντώνης, ο Σάββας και η Σταύρη βρήκαν όλα τα πιο πάνω στα McDonald’s! Δουλεύουν με ευέλικτο ωράριο σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με σημαντικά ωφελήματα και ανέλιξη. Δες τις διαθέσιμες θέσεις στα McDonald’s και κάνε αίτηση ΕΔΩ!

Μάθε πιο κάτω για όσα κέρδισαν οι 3 νέοι από την επιλογή τους να δουλεύουν στα McDonald’s:

1
Σάββας – 23 χρονών

Ο Σάββας συνδυάζει τη δουλειά του στα McDonald’s µε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, μιας και τα δυο απαιτούν πειθαρχία, ομαδικό πνεύμα και συνεργασία. Το ευέλικτο ωράριο τον διευκολύνει με τις προπονήσεις που κάνει σε ομάδες παιδιών.

Πιστεύει πολύ στην ομαδικότητα ανάμεσα στους συναδέλφους του στα McDonald’s. Αυτό το στοιχείο, τους επιτρέπει να είναι και φίλοι με κοινά ενδιαφέροντα που κάνουν παρέα και εκτός δουλειάς.

Ως Swing Manager και με βάση τα σεμινάρια που παρακολούθησε, απέκτησε περισσότερη υπομονή, ώστε να διαχειρίζεται διαφορετικά άτομα, ειδικά σε καταστάσεις πίεσης και άγχους. Θέλει να συνεχίσει να εξελίσσεται και να πετύχει την προαγωγή του σε Assistant Manager.

2
Αντώνης – 20 χρονών

Ο Αντώνης κατάγεται από την Ελλάδα. Ήρθε στην Κύπρο το 2017 για τη στρατιωτική του θητεία, επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά τελικά μια θέση στα McDonald’s, τον “ανάγκασε” να μετακομίσει ξανά στο νησί μας! Δεν μπορούσε να αγνοήσει τα ακόλουθα ωφελήματα:

  • Πολύ καλός και σταθερός μισθός
  • Πλήρης εκπαίδευση
  • Δωρεάν γεύμα καθημερινά
  • Άλλα σημαντικά ωφελήματα

Στα McDonald’s, ο Αντώνης δουλεύει σε ένα φιλικό περιβάλλον, με συναδέλφους που τον υποστηρίζουν και μαζί λειτούργησαν από την αρχή σαν ομάδα. Τους ονομάζει “δεύτερη οικογένεια στην Κύπρο“.

Απολαμβάνει να συναναστρέφεται με τους πελάτες κάθε μέρα.  Μέσα από τη δουλειά και την εκπαίδευση, παρατήρησε σημαντική εξέλιξη στις ικανότητές του, κερδίζοντας πρόσφατα και την πρώτη του προαγωγή.

3
Σταύρη – 24 χρονών

Η Σταύρη δουλεύει στα McDonald’s τα τελευταία 9 χρόνια και δεν µπορεί να φανταστεί να δουλεύει κάπου αλλού. Με την καθημερινή επαφή της με κόσμο και τους συναδέλφους της, κατάφερε να γίνει πιο εξωστρεφής και χαρούμενη ενώ έκανε αρκετούς νέους φίλους!

Αρχικά, ως μαθήτρια, δούλευε ως part-time υπάλληλος. Αργότερα, αύξησε τις ώρες της σε ένα ευέλικτο ωράριο, συνδυάζοντάς το και με τις σπουδές της. Θα συνεχίσει ως Swing Manager μερικής απασχόλησης, μέχρι να ολοκληρώσει και τις μεταπτυχιακές της σπουδές.

Συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά και παρακολουθώντας σεμινάρια σχετικά με την διοίκηση εστιατορίου και ανάπτυξη των ηγετικών της ικανοτήτων, θέλει να ανελιχθεί όσο πιο ψηλά μέσα στην εταιρεία.


Όπως και να το δεις, είτε σαν μια απλή part time δουλειά, είτε σαν το ξεκίνημα μιας καριέρας στο χώρο, τα McDonald’s είναι μια ιδανική επιλογή αν είσαι φοιτητής! Εκτός από τα επιπλέον χρήματα που βγάζεις, η δουλειά εκεί σε βοηθά να αναπτύξεις την προσωπικότητα και τις ικανότητές σου. Μέσα από το φιλικό εργασιακό περιβάλλον δημιουργείς σχέσεις και φιλίες ζωής.

Θες κι εσύ να γίνεις μέλος στην ομάδα των McDonald’s; Δες όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στα McDonald’s και κάνε αίτηση ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending