fbpx

Πώς χωράνε όλα σε μία cabin bag; Δες πώς να το πετύχεις πριν το ταξίδι σου!

Θες να ταξιδέψεις τον κόσμο αλλά συνεχώς το αναβάλεις; Θες να είσαι άνετος σε κάθε σου ταξίδι χωρίς να κουβαλάς ένα σωρό βαλίτσες από το 1 μέρος στο άλλο;

Αν βαριέσαι να περιμένεις στο καρουζέλ για τη βαλίτσα σου ή φοβάσαι μη σου την πάρουν κατά λάθος, σου έχουμε τη λύση!

Οι λόγοι που κάποιος μπορεί να θέλει να ταξιδέψει μόνο με μια cabin bag είναι πολλοί, όμως είναι αρκετά δύσκολο να φορέσουμε όλα τα πράγματα μας σε μια τόσο μικρή βαλίτσα.

Μάθε πώς να το κάνεις πιο κάτω:

1
Μη διπλώνεις τα ρούχα σου

Αντί να τα διπλώνεις, ρόλαρέ τα. Με αυτό τον τρόπο, γλυτώνεις πολύτιμο χώρο και έτσι μπορείς να πακετάρεις πολύ περισσότερα. Αν ρολάρεις σωστά τα ρούχα σου, τότε μην ανησυχείς για το αν θα παραμείνουν σιδερωμένα.

2
Σκέψου έξυπνα

Φόρα όσα πιο πολλά ρούχα πάνω σου τα οποία χρειάζονται περισσότερο χώρο στη βαλίτσα. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να στοιβάζονται χωρίς λόγο.

3
Να θυμάσαι τους νόμους

Δεν επιτρέπεται να έχουμε στο αεροπλάνο υγρά πάνω από 200 ml. Πάρε μικρά δοχεία και γέμισε τα με τα προϊόντα σου ή αγόρασε travel size συσκευασίες.

Επίσης, αν είσαι κορίτσι, επένδυσε σε μια μικρή και οικονομική παλέτα με σκιές, ρουζ και bronzer – γενικά πολυχρηστικά προϊόντα ομορφιάς.

4
Να πακετάρεις outfits, όχι επιλογές

Σκέψου συγκεκριμένα outfits και επέλεξε ρούχα που ταιριάζουν μεταξύ τους, ώστε να γλυτώσεις και κάποια αχρείαστα.

Δεν χάθηκε και ο κόσμος να φορέσεις το ίδιο μπλουζάκι 2 φορές. Άσε που μπορείς να πάρεις ένα δείγμα απορρυπαντικού μαζί σου για να πλύνεις κάτι στο χέρι (αν ανησυχείς ότι χρειάζεται πλύσιμο κάτι και δεν έχεις back-up επιλογές).

5
Just in case? What?

Μην πακετάρεις αχρείαστα πράγματα μπας και τα χρειαστείς. Κάνε 1 πλάνο για τα μέρη που θέλεις να επισκεφτείς στο ταξίδι σου και σχεδίασε τι θα χρειαστείς. Πάρε μαζί σου μόνο τα βασικά και enjoy your trip! 😉

Εσύ ποιο από αυτά τα tips θα δοκιμάσεις στο επόμενο σου ταξίδι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending