fbpx

Πού να βγεις στη Λεμεσό τις καθημερινές; Δες 5 ξεχωριστά μέρη για κάθε βράδυ!

Τι κι αν έχεις βγει Παρασκευή και Σάββατο για την «επίσημη» σου έξοδο;! Σίγουρα αυτό δε θα σε κρατήσει σπίτι τις επόμενες μέρες!

Έτσι κι αλλιώς μια απλή βόλτα στη Λεμεσό τα βράδια των καθημερινών, θα σε πείσει πως η πόλη είναι ζωντανή και τότε!

Σου βρήκαμε 5 μέρη για να συχνάζεις τις καθημερινές (Κυριακή μέχρι Πέμπτη) στη Λεμεσό, που είτε έχουν κάποιο event ή όχι, σίγουρα θα περάσεις όμορφα με την παρέα σου!

Δες πιο κάτω τι σου προτείνουμε:

1
Κυριακή

Θα μου πεις πως οι Κυριακές δεν είναι καθημερινές κι έχεις δίκαιο! Η Κυριακή όμως, αφού προηγείται της Δευτέρας, θεωρείται μια λιγότερο συνηθισμένη μέρα να βγεις, γι’ αυτό τη συμπεριλάβαμε στη λίστα! 😉

Τις Κυριακές υπάρχουν πολλά να κάνεις στη Λεμεσό: από το να πας για ένα χαλαρό περπάτημα στον Μόλο και να αράξεις για καφεδάκι σε ένα από τα cafes στον πεζόδρομο, μέχρι να συνεχίσεις το party του Σαββάτου, επιλέγοντας κάτι πιο έξαλλο!

Μια επιλογή ιδανική για χειμώνα, είναι το Mason Bar. Κάθε Κυριακή γίνεται το καθιερωμένο «Social Sundays» με (συνήθως) live μπάντες – από χαλαρό jazz μέχρι Bossa nova και Latin. Όποιο event και να πετύχεις εκεί, σίγουρα θα απολαύσεις ξεχωριστές μελωδίες και εξαιρετικά ποτά!

2
Δευτέρα

Αγαπημένη σε όλους Δευτέρα (not!) και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις να τελειώσει και να την απολαύσεις όσο μπορείς (new week, new goals και άλλα τέτοια)!

Θα σου πρότεινα τη Δευτέρα να μη φας στο σπίτι (για να μη νιώσεις την απόλυτη ρουτίνα). Μπορείς λοιπόν να επισκεφτείς το Bono, στο κέντρο της Λεμεσού και να απολαύσεις σπιτικό φαγητό σε πολύ προσιτή τιμή (standard).

Συνήθως τη Δευτέρα, ποστάρεται στη σελίδα τους στο Facebook το μενού για κάθε μέρα της βδομάδας, οπότε keep an eye για το τι θα σου… γυαλλίσει!

3
Τρίτη

Αφού «ζεστάθηκες» λίγο με τη χαλαρή Δευτέρα, πάμε στην Τρίτη, που μπορεί όντως να γίνει η αγαπημένη σου, ειδικά αν πας στο Kafeney (Καφενέυ) στην παλιά πόλη και το event «Beer Lovers Tuesdays» που όπως λέει και το όνομα του, απευθύνεται στους λάτρεις… της μπύρας!

Κάθε Τρίτη το Καφενέυ φιλοξενεί διαφορετικά events για αυτούς που αγαπάνε τη μπύρα και θέλουν να δοκιμάζουν ιδιαίτερες και σπάνιες γεύσεις. Το σίγουρο είναι πως ανάμεσα στα τόσα είδη, σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σου αρέσει!

4
Τετάρτη

Η μέση της βδομάδας ήδη και ποιος δε θέλει να ξεκινήσει την προετοιμασία για το Σαββατοκύριακο;

Στο Bordello, που άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για τη χειμερινή περίοδο, κάθε Τετάρτη θα ακούσεις ελληνική μουσική με παλιά και καινούρια τραγούδια στο event του «Bordeλλο αλά Ελληνικά».

Ένας πολύ ιδιαίτερα διακοσμημένος χώρος που σίγουρα αξίζει να πας και τις υπόλοιπες καθημερινές.

5
Πέμπτη

Η Πέμπτη είναι πλέον ένα μόνο βήμα από την τελευταία μέρα της βδομάδας και τη στιγμή που το συνειδητοποιείς την ώρα του μαθήματος, ίσως σου έρθει διάθεση να χορέψεις λίγο latin!

Μπορείς να περιμένεις μέχρι το βράδυ, όταν το 7seas ανεβάζει ρυθμούς παίζοντας σύγχρονα latin, salsa και bachata σε ένα ακόμα «Latin Thursday»! Γιατί να μη το δοκιμάσεις;!


Οι επιλογές για να βγεις τις καθημερινές στη Λεμεσό σίγουρα δεν είναι μόνο αυτές! Το αφήνουμε πάνω σου να αποφασίσεις κάτι πιο αυθόρμητο και χαλαρό ή κάτι πιο.. οργανωμένο και fancy!
Να θυμάσαι πριν αποφασίσεις, πρέπει πάντα να ρωτάς τον εαυτό σου «Για τι έχω διάθεση σήμερα;» και να κάνεις αποκλειστικά αυτό, χωρίς να πιέζεσαι και να συμβιβάζεσαι!

Εσύ πού προτιμάς να βγαίνεις τις καθημερινές;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending