fbpx

To Ballantine’s σε ταξιδεύει στα 4 πιο θρυλικά clubs του κόσμου!

Πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να φαντάζεται ότι βρίσκεται σε μία τεράστια αρένα ενός φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής; Ή μάλλον σ’ ένα κατάμεστο club του εξωτερικού και να χορεύεις στους ρυθμούς γνωστών DJs;

Από underground parties σε υπόγεια, μέχρι φεστιβαλικά events υψηλού επιπέδου, οι φανς της ηλεκτρονικής μουσικής όλο και αυξάνονται σταδιακά, σε παγκόσμια κλίμακα. Έτσι κι αλλιώς, η αληθινή μουσική έχει τη δυνατότητα να ενώνει πραγματικά τους ανθρώπους.

Δεν έχει καμία σημασία το χρώμα του δέρματός σου, η ιδεολογία της θρησκείας σου ή οι πεποιθήσεις και απόψεις σου για διάφορα θέματα. Όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς τις διάφορες ταμπέλες και να χαρούν ελεύθερα τη μουσική που θα τους ταξιδέψει και θα τους δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα.

Εσύ γνωρίζεις τον ρόλο που έπαιξαν τα clubs στην άνθιση της ηλεκτρονικής μουσικής;

Τα νυχτερινά clubs και γενικότερα οι χώροι διασκέδασης, είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένοι με τις κοινότητες και την κουλτούρα σε ολόκληρο το κόσμο, επηρεάζουν τον πολιτισμό, δημιουργούν συνδέσεις και ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα να ανθίσει. Για να καταφέρει κανείς φυσικά να αφηγηθεί την ιστορία τους, θα πρέπει να εξηγήσει την ιστορία μίας ολόκληρης πόλης ή μίας κοινότητας.

Όσες φορές κι αν δοκιμάσεις να αποκωδικοποιήσεις τα συναισθήματα που μπορεί να σου προκαλέσει η αληθινή μουσική, μάλλον θα δυσκολευτείς. Όμως, αν κλείσεις τα μάτια και ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι στο συναρπαστικό dancefloor του Sub Club της Γλασκόβης ή στο παραλιακό The Gärten στη Βηρυτό, ή ακόμα στην καρδιά της ιστορικής Βαρκελώνης και στο μοναδικό Apolo x Nitsa, ή καλύτερα στην κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη και στο Output του Μπρούκλιν, θα αντιληφθείς πως η ψυχή σου λαχταρά νέες και φανταστικές εμπειρίες.

“The Clubs Collection”

Αν μιλάς κι εσύ την ίδια γλώσσα μαζί μας και σου κινήσαμε το ενδιαφέρον, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείς μόλις μάθεις πως το αγαπημένο μας σκωτσέζικο ουίσκι Ballantine’s, στο πλαίσιο του True Music Series, κυκλοφορεί τη συλλεκτική σειρά “The Clubs Collection”, θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στο πνευματικό σπίτι των True Music, που δεν είναι άλλο από τα νυχτερινά κέντρα και clubs.

Η συλλογή περιλαμβάνει: το μακροβιότερο underground club στο κόσμο, το Sub Club στη Γλασκόβη, το παραλιακό The Gärten στη Βηρυτό με το μοναδικό neon φωτισμό σε σχήμα πυραμίδας, το νυχτερινό club techno και house μουσικής Apolo x Nitsa, που στεγάζεται σ’ ένα παλιό θέατρο στην καρδιά της Βαρκελώνης και το club Output του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη, που για πολλούς θεωρείται το σπίτι της techno μουσικής.

Τα μπουκάλια κυκλοφορούν σε περιορισμένη έκδοση και περιλαμβάνουν έργα τέχνης που ενσωματώνουν οπτικά τον εικονικό ήχο, το πνεύμα και την ιστορία του κάθε club ξεχωριστά.

Δες το βίντεο που ετοίμασε το Ballantine’s γι’ αυτά τα θρυλικά clubs:

ADE X BALLANTINE’S

Check out the trailer for ‘Communities Behind the Dancefloor’, a new documentary by Ballantine’s that spotlights four legendary clubs from around the world and premiered at ADE. Watch the full documentary here: https://a-d-e.co/2K6BQSk

Posted by Amsterdam Dance Event on Monday, 11 November 2019

Το “The Clubs Collection”, αποτελεί μέρος της δέσμευσης του Ballantine’s απέναντι στην αληθινή μουσική, που έχει ως στόχο να την προστατεύσει και παράλληλα να την προωθήσει μέσα από τα σωστά Μέσα. Η συλλογή αποτελεί μέρος της ετήσιας σειράς περιορισμένων εκδόσεων του True Music, που δημιουργείται κάθε χρόνο σε συνεργασία με κορυφαίους μουσικούς, καλλιτέχνες και υποστηρικτές μουσικών κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους ένα κενό καμβά για να πουν την ιστορία τους και να προβάλουν την τέχνη τους στο ευρύτερο κοινό.

Η συλλεκτική έκδοση κυκλοφορεί σε επιλεγμένες υπεραγορές και κάβες, περιμένοντας να την ανακαλύψεις! Εσύ, τι περιμένεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending