fbpx

5 ξεχωριστές ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον Δεκέμβρη στο cinema!

Για πολλούς ο χειμώνας είναι η αγαπημένη τους εποχή! Λίγο ο κρύος καιρός, λίγο η γιορτινή διάθεση, προσπαθούμε όλοι να βγάλουμε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα κάθε Δεκέμβρη. Ξεκίνησες να μετράς κι εσύ αντίστροφα για τα Χριστούγεννα;

Συμβουλή μας είναι να πας κατευθείαν στους κινηματογράφους για τις νέες ταινίες του  φετινού Δεκέμβρη, για ξεχωριστές βραδιές αυτή την εποχή!

Σου συγκεντρώσαμε λοιπόν τις top 5 ταινίες που θα θες να δεις κι εσύ τον πρώτο μήνα του χειμώνα, μόλις προβληθούν στα K CINEPLEX!

Δες τις πιο κάτω:

1
Motherless Brooklyn

Nέα Υόρκη, δεκαετία του ’50. O Lionel Essrog είναι ένα ορφανό που πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ – μια νευρολογική διαταραχή που τον υποχρεώνει να φωνάζει και να μετράει ψυχαναγκαστικά, να διαλύει τη γλώσσα με αναπάντεχους και πρωτότυπους τρόπους.

Η ζωή χωρίς τον Minna, τον χαρισματικό Βασιλιά του Brooklin, θα ήταν αδύνατη, οπότε κανείς τους δε νοιάζεται αν οι δουλειές που τους αναθέτει δεν είναι κατ’ ανάγκη νόμιμες. Όταν όμως εκείνος δολοφονείται, ο Essrog προσπαθεί να διαλευκάνει τον φόνο του μέντορα και μοναδικού φίλου του.

Πρωταγωνιστούν οι: Bruce Willis, Edward Norton, Gugu Mbatha-Raw

Η αναμενόμενη Δραματική ταινία Εγκλήματος, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 5 Δεκεμβρίου 2019.

2
Black Christmas

Ένας ψυχοπαθής δολοφόνος δραπετεύει από το ψυχιατρείο την παραμονή των Χριστουγέννων κι έρχεται στο πατρικό του σπίτι, που έχει γίνει γυναικεία φοιτητική εστία. Οκτώ κοπέλες που διαμένουν εκεί, δολοφονούνται η μια μετά την άλλη.

Πρωταγωνιστούν οι: Imogen Poots, Cary Elwes, Aleyse Shannon

Η αναμενόμενη ταινία Τρόμου, Μυστηρίου και Θρίλερ αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 12 Δεκεμβρίου 2019.


Θες να βλέπεις όλα τα κινηματογραφικά νέα, καθώς και τις προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!


3
Star Wars: Tre Rise of Skywalker

Οι λίγοι εναπομείναντες του Resistance έρχονται ξανά αντιμέτωποι με τους αντιπάλους τους, με το παρελθόν και με τις εσωτερικές διαταραχές τους.

Πρωταγωνιστούν οι: Billie Lourd, Oscar Isaac, Daisy Ridley

Η αναμενόμενη ταινία Δράσης, Περιπέτειας και Φαντασίας αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 19 Δεκεμβρίου 2019.

4
Cats

Είναι η νύχτα του καθιερωμένου ετήσιου χορού τους και ο αρχηγός τους, ο γερο-Deuteronomy (τον ρόλο του οποίου ενσαρκώνει η Dame Judi Dench στην ταινία) θα ανακοινώσει το όνομα της γάτας που θα ξαναγεννηθεί και θα ζήσει μια νέα ζωή.

Πρωταγωνιστούν οι: Idris Elba, Rebel Wilson, Ian McKellen

Η αναμενόμενη Animation ταινία Musical, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 26 Δεκεμβρίου 2019.

5
Spies in Disguise

Ο super κατάσκοπος Lance Sterling (Will Smith) και ο επιστήμονας Walter Beckett (Tom Holland) είναι εντελώς αντίθετοι. Ο Lance είναι χαλαρός, εντυπωσιακός και κάπως κυριλέ. Ο Walter πάλι… όχι. Αλλά ότι στερείται ο Walter σε κοινωνικότητα, το υπερκαλύπτει με την εξυπνάδα και την ευρηματικότητά του, δημιουργώντας τρομερές εφευρέσεις, που χρησιμοποιεί ο Lance στις επικές αποστολές του.

Όταν όμως τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή, ο Walter και ο Lance θα πρέπει ξαφνικά να βασιστούν ο ένας στον άλλο, με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Και αν αυτό το περίεργο ζευγάρι δεν μπορέσει να γίνει ομάδα, ολόκληρος ο κόσμος κινδυνεύει!

Πρωταγωνιστούν οι: Will Smith, Tom Holland, Karen Gillan

Η αναμενόμενη Computer-Animated ταινία Δράσης και Περιπέτειας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 26 Δεκεμβρίου 2019.


Θες να μάθεις περισσότερα κινηματογραφικά νέα, αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending