fbpx

Αξιολόγησε τον εαυτό σου στην ψηφιακή πλατφόρμα του Youth Empowered της Αφοί Λανίτη!

H ένταξη στην αγορά εργασίας απαιτεί και την κατάλληλη προετοιμασία. Το Youth Empowered, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας της νέας γενιάς που προσφέρει δωρεάν η Α/φοί Λανίτη, σε βοηθά στην προετοιμασία της καριέρας σου.

Η ψηφιακή πλατφόρμα www.youthempowered.com.cy είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους νέους, ανεξαρτήτως πτυχίων και εμπειρίας. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το αξιόλογο διαδραστικό gamified τεστ αυτοαξιολόγησης της Owiwi εντελώς δωρεάν.

Το δημιουργικό τεστ αυτοαξιολόγησης σε βοηθά να ανακαλύψεις τα πραγματικά σου ταλέντα και να τα αναδείξεις μέσα από το παιχνίδι, ενώ μπορείς να εξασκήσεις τις δεξιότητές σου, να ανακαλύψεις τα δυνατά σου σημεία και να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας. Ολοκληρώνοντας όλα τα στάδια, αποκτάς το προσωπικό σου πιστοποιητικό που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο βιογραφικό σου στο LinkedIn.

Επιλέγοντας έναν από τους 8 χαρακτήρες που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου, σαλπάρεις με το πλοίο για μια περιδιάβαση στην περιπέτεια παίρνοντας αποφάσεις, διαλέγοντας τη βέλτιστη και χείριστη επιλογή, χρησιμοποιώντας τη λογική και τη φαντασία σου, και θα μείνεις έκπληκτος με τα αποτελέσματα.

Συμμετέχοντας στην ψηφιακή πλατφόρμα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις, με τη μορφή e-learning, προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες, λαμβάνοντας καθοδήγηση από στελέχη της αγοράς, που συμμετέχουν εθελοντικά σε ρόλο μέντορα.

Μπες τώρα στην πλατφόρμα του Youth Empowered κάνε την εγγραφή σου και προετοιμάσου για την επαγγελματική σου καριέρα.

Σχετικά με το Youth Empowered

Από το 2017, το πρόγραμμα Youth Empowered βοηθά στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας της νέας γενιάς, μέσα από τη βελτίωση των προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων. Η εταιρεία φιλοδοξεί να δώσει σε 3 χιλιάδες άνεργους νέους, ηλικίας 18 – 30 ετών, τις απαραίτητες ευκαιρίες δικτύωσης για να πετύχουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, έγιναν συνεργασίες σε εθελοντική βάση με εταιρείες, φορείς και οργανισμούς, με τη συμβολή των οποίων χτίστηκε ένα δυναμικό και αποτελεσματικό δίκτυο ανθρώπων και επαφών για να αποτελέσουν τους μέντορες της νέας γενιάς της Κύπρου. Tο Youth Empowered μετρά ήδη δύο επιτυχημένα Physical Trainings στη Λεμεσό και τη Λευκωσία, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν τα πλάνα της Αφοί Λανίτη για το 2020.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending