fbpx

Black Friday σημαίνει Public: Τo Terra Truck των Public επιστρέφει γεμάτο προσφορές!

Το φορτηγό του Public φορτώνει προσφορές και ετοιμάζεται για βόλτα σε όλα τα καταστήματα του απόλυτου προορισμού τεχνολογίας, επικοινωνίας και πολιτισμού. Με μια επίσκεψη στο public-cy.com/BF μπορείς να μάθεις πρώτος όλες τις Black Friday προσφορές!

Η αγαπημένη μέρα του καταναλωτή γιορτάζεται στα Public με τεράστια επιτυχία, καθώς το κοινό έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή. Τα καταστήματα που έχουν συνδεθεί με το Black Friday στην Κύπρο επιστρέφουν φέτος και ετοιμάζονται για τις πιο μεγάλες προσφορές!

Ανυπομονείς για τηλεόραση, κινητό, κονσόλα, laptop, tablet και πολλά άλλα προϊόντα; Μην ανησυχείς γιατί όλα θα τα βρεις στο Terra Truck των Public! Με 16 μέτρα μήκος, 38 τόνους βάρος, 85 κυβικά μέτρα χωρητικότητα το Τerra Truck του Public έχει μία αποστολή: να ξεφορτώσει όλες τις προσφορές για το φετινό Black Friday!

Στα Public ο καθένας μπορεί να βρει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων και να έχει στη διάθεσή του τη μοναδική ποικιλία από ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί: τα τελευταία επώνυμα gadgets, τα πιο trendy accessories, τα κορυφαία videogames, τη μεγαλύτερη συλλογή από βιβλία, laptops, τηλεοράσεις και όλα τα μεγάλα και τα μικρά που κάνουν την καθημερινότητά μας ευκολότερη και πιο ενδιαφέρουσα. Παράλληλα, στο αυθεντικό Apple shop των Public οι επισκέπτες θα βρουν εξειδικευμένο χώρο παρουσίασης και πώλησης μιας τεράστιας ποικιλίας προϊόντων Apple.

Στα Public ο πελάτης μπορεί να δει, να περιεργαστεί, να δοκιμάσει και να επιλέξει από την τεράστια γκάμα των τελευταίων κινητών και των πιο όμορφων accessories που κυκλοφορούν στην αγορά.

Μπορείς να ζήσεις αυτή την μοναδική εμπειρία στα έξι καταστήματα του Public σε όλη την Κύπρο.

Μπείτε στην ειδική πλατφόρμα του Black Friday στην ιστοσελίδα των Public και μάθετε πρώτοι τις τιμές!

Ανυπομονείς για Black Friday τιμές στα αγαπημένα σου προϊόντα; Τι περιμένεις;! Μπες ΕΔΩ και μάθε όλες τις Black Friday τιμές!

Black Friday σημαίνει Public!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending