fbpx

Νεαροί ποδοσφαιριστές που αξίζουν την προσοχή σου για τη σεζόν 2019-20!

Όσο μεγαλώνουν οι Cristiano Ronaldo και Lionel Messi, κατά κύριο λόγο, τόσο περισσότερο το ποδόσφαιρο και όσοι είναι γύρω από αυτό ψάχνουν τους επόμενους μεγάλους αστέρες του αθλήματος.

Αν κρίνουμε μάλιστα από τις επιδόσεις ποδοσφαιριστών όπως ο Kylian Mbappe και Matthijs de Ligt, τότε η επόμενη γενιά έρχεται με φόρα.

Παρακάτω μαζέψαμε μερικές από τις πιο πιο υποσχόμενες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που αξίζει να προσέξεις τη σεζόν 2019-20:

1
Erling Braut Haland

Από το 2017, όταν βρισκόταν στη νορβηγική Molde, άρχισε να… κάνει θόρυβο ο Erling Haland, αλλά η μεταγραφή του στη Red Bull Salzburg το 2019 και η παρουσία της αυστριακής ομάδας στο Champions League είναι αυτή που απογείωσε τον 19χρονο.

Για τον σέντερ φορ με απίστευτη εκτελεστική δεινότητα έδειξαν ενδιαφέρον μερικοί από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης, ενώ κλήθηκε και στην εθνική ομάδα της χώρας του 2 φορές.

Ήδη έκανε το μεγάλο βήμα για τη γερμανική Bundesliga, όπου το ξεκίνημά του με τη φανέλα της Dortmund ήταν ονειρικό.

2
Alphonso Davies

Όταν είσαι μόλις 19 ετών και έχεις ήδη αγωνιστεί στην Bayern Munich τότε μάλλον κάτι κάνεις καλά!

Ο Alphonso Davies ανήκει στους Βαυαρούς από τον χειμώνα του 2019 με τη μεταγραφή του από την καναδική Vancouver να άγγιξε τα 13,5 εκατομμύρια δολάρια και ενώ είχαν ενδιαφερθεί γι’ αυτόν η Manchester United, η Liverpool και η Chelsea.

Αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και μπακ, ενώ μετρά 17 συμμετοχές με την εθνική Καναδά.

3
Kai Havertz

Όταν ντεμπούταρε το 2016 με την Bayer Leverkusen έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έκανε ντεμπούτο στην ιστορία της ομάδας, ενώ όταν τον επόμενο χρόνο σημείωσε το παρθενικό του τέρμα ήταν ο πρώτος που τα κατάφερε σε τόσο νεαρή ηλικία.

Σήμερα, στα 20 του, μετρά σχεδόν 100 συμμετοχές με τις “ασπιρίνες”, των οποίων είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης.

Παρ’ ότι τον έχουν συγκρίνει με τον Michael Ballack και τον Toni Kroos, ο ίδιος ο Havertz περιγράφει τον εαυτό του σαν ένα ποδοσφαιριστή που τα κάνει όλα.

Δεν έχει και άδικο, αφού αν και χαφ σημείωσε μέχρι στιγμής 26 τέρματα στην καριέρα του και από το 2018 αγωνίζεται στην εθνική Γερμανίας!

4
Joao Felix

Μάθαμε τον Πορτογάλο επιθετικό τη σεζόν 2018-19 όταν έκανε φοβερά πράγματα με τη φανέλα της Benfica (15 τέρματα σε 26 συμμετοχές).

Τον Joao Felix απέκτησε το καλοκαίρι η Altetico Madrid με ένα συμβόλαιο διάρκειας 7 χρόνων, πληρώνοντας μάλιστα ένα ποσό της τάξης των 126 εκατομμυρίων ευρώ, δείχνοντας πόσα πολλά επενδύουν στον 20χρονο επιθετικό!

Ότι ήδη πολλοί τον βλέπουν σαν τον διάδοχο του Cristiano Ronaldo λέει πολλά για την αξία του Felix!

5
Mason Mount

Στη Chelsea της σεζόν 2019-20, στη Chelsea του εμπάργκο μεταγραφών, πολλοί νεαροί πήραν την ευκαιρία να καθιερωθούν και αρκετοί εντυπωσιάζουν.

Ένας από αυτούς είναι ο Mason Mount. “Πατώντας” στα 20 του χρόνια, ο Mount, γέννημα-θρέμμα της Chelsea, πέρασε τις 2 προηγούμενες σεζόν ως δανεικός σε Vitesse και Derby County, κάνοντας φέτος το ντεμπούτο του με τους “συνταξιούχους”.

Πρόκειται για χαφ που μπορεί και να οργανώσει παιχνίδι και να σκοράρει με μεγάλη συχνότητα, έχει ήδη αγωνιστεί 6 φορές στην εθνική Αγγλίας.

6
Ferran Torres

Στη Valencia ήδη υπολογίζουν πως ο Ferran Torres θα είναι ο επόμενος θρύλος της ομάδας, αν και είναι μόλις 19 ετών.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή γέννημα-θρέμμα των “νυχτερίδων”, που αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ και μετρά ήδη 50 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα.

Barcelona, Liverpool, Juventus και Dortmund είναι μόνο μερικές από τις ομάδες που τον παρακολουθούν με τη Valencia πάντως να ζητά 100 εκατομμύρια για να τον δώσει!

7
Sandro Tonali

Ο ποδοσφαιριστής που όλοι συγκρίνουν με τον Andrea Pirlo, λόγω της παρόμοιας κόμμωσης αλλά και του στυλ παιχνιδιού, είναι ο σημαντικότερος λόγος που η Brescia αγωνίζεται φέτος στη Serie A.

Αγωνιζόμενος ως αυτό που οι Ιταλοί αποκαλούν regista, playmaker από την πίσω γραμμή δηλαδή, ο 19χρονος Tonali ήδη κλέβει τις εντυπώσεις στην Ιταλία για την ωριμότητα στο παιχνίδι του.

Ποιον άλλο νεαρό ποδοσφαιριστή “έβαλες στο μάτι” και παρακολουθείς τη σεζόν που διανύουμε;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending