fbpx

Perrier Experiential Marketing Award στη Laiko Cosmos!

Η Εταιρεία Laiko Cosmos Trading, κέρδισε για ακόμα μια χρονιά, το 1ο βραβείο στην κατηγορία “Perrier Experiential Marketing”, στον διαγωνισμό “Perrier Award” 2018.

Ο διαγωνισμός “Perrier Award” πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Μητρική Εταιρεία του Perrier, τη Nestle Waters, και επιβραβεύει δημιουργικές και πρωτότυπες ενέργειες μάρκετινγκ που σχεδιάζουν και εκτελούν οι θυγατρικές εταιρείες σε κάθε χώρα, αλλά και οι εταιρείες που έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής του μεταλλικού ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού Perrier, στην Ευρώπη.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 25 χώρες εκ των οποίων διακρίθηκαν 4 από αυτές, στις εξής κατηγορίες:

• «Experiential Marketing”
• “Retail Execution”
• “Best Digital”
• “HoReCa Implementation”

Η Εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd αναδείχθηκε ως η Εταιρεία με το καλύτερο Perrier Experiential Marketing για το έτος 2018, κάτι το οποίο είχε επαναλάβει και το έτος 2016! Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της ομαδικότητας αλλά και της καινοτομίας των εργαζομένων της Εταιρείας και του Διαφημιστικού Γραφείου The Lobsters.

Η αυστηρή προσήλωση και το πάθος που διακατέχει την ομάδα, έφεραν για ακόμα μια φορά την Εταιρεία Laiko Cosmos Trading στην κορυφή!

Το γαλλικό αεριούχο νερό Perrier, απόλυτα υγιεινό και 100% φυσικό, ανταποκρινόμενο στις τάσεις των καταναλωτών, έχει τον τρόπο να μας ανεβάζει φυσικά, με μηδέν θερμίδες, μηδέν ζάχαρη και καθόλου γλυκαντικές ουσίες. Η μακρόχρονη ιστορία του Perrier ξεκινά από το 1863, στην Vergeze, στην Γαλλία όταν ο Ναπολέον III υπέγραψε διάταγμα που αναγνωρίζει το νερό της πηγής Vergeze, ως φυσικό μεταλλικό νερό. Το 1898 ο Δόκτωρ Louis Eugène Perrier ανακάλυψε το extraordinaire μείγμα νερού και αερίου δημιουργώντας έτσι το Perrier.

Το ανθρακούχο νερό με το μεγαλύτερο carbonation και την πιο extraordinaire γεύση! Στη Κυπριακή αγορά, το Perrier είναι το πλέον αγαπημένο ανθρακούχο νερό των Κυπρίων καταναλωτών λαμβάνοντας ηγετική θέση στην αγορά. Αφεθείτε και εσείς στην εμπειρία και απολαύστε το Perrier απλό ή εμπλουτισμένο με γεύσεις Λεμόνι, Lime και Pink Grapefruit. Αναζητήστε το ακόμη, στα πιο extraordinaire cocktails αλκοολούχα και μη, που θα σας προτείνουν οι καλύτεροι mixologists και ανεβείτε ακόμα πιο ψηλά.

Ζήστε εμπειρία υπεροχής με Perrier και go for the extraordinaire!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending