fbpx

5 χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Κύπρο που ξεκινούν αυτόν τον Δεκέμβρη!

Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε μέχρι την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου, την ημέρα των Χριστουγέννων που τόσο πολύ περιμένεις!

Επειδή, δεν είσαι ο μόνος που θέλει να ξεκινήσει τους εορτασμούς και να ζήσει από κοντά τη μαγεία των Χριστουγέννων, αρκετές εκδηλώσεις σε περιμένουν για να διασκεδάσεις με την παρέα ή οικογένεια σου!

Δες πιο κάτω τις 5 χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που ξεκινούν τον Δεκέμβρη:

1
«Santa’s Race» – Αγώνας Δρόμου Άγιων Βασίληδων στη Λεμεσό

Η Λεμεσός, μια από τις πιο όμορφες πόλεις του νησιού μας, πρωτοπορεί για ακόμη φορά! Διοργάνωσε έναν αγώνα δρόμου 5 km με πρωταγωνιστές… Άγιους Βασίληδες που περπάτησαν και έτρεξαν στον Μόλο Λεμεσού!

Αυτή η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου με καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό, που δεν είναι άλλος από τη συλλογή χρημάτων για παροχή χριστουγεννιάτικων και πρωτοχρονιάτικων γευμάτων σε οικογένειες της Λεμεσού που το έχουν ανάγκη!

Πήγες με τους φίλους σου για να προσφέρετε και ταυτόχρονα να ανεβάσετε το πιο ωραίο Instagram Story, με Selfie το Santa’s Race;

2
Christmas Wonderland σε περιοχές της Κύπρου

Για ‘σένα που είσαι λάτρης των περιπάτων σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, σου έχω τις ιδανικές εκδηλώσεις!

Το μαγευτικό Christmas Wonderland σε περιμένει σε διάφορες περιοχές της Κύπρου αλλά σου προτείνουμε στις:

  • 6, 7 & 8 Δεκεμβρίου στo Πολιτιστικό Κέντρο Πάνου Σολομωνίδη, στη Λεμεσό
  • 14 & 15 Δεκεμβρίου στην Παλιά Ηλεκτρική και Αττικό, στην Πάφο
  • 21 & 22 Δεκεμβρίου στην Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας, στη Λευκωσία

Θα έχει πολλές εκπλήξεις, φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη και το τζάκι του που μπορείς να ανεβάσεις στα social media σου και να δεις τα likes να “παίρνουν φωτιά”!

3
Παραμυθούπολη Χριστουγέννων

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα η Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων στη Λευκωσία!

Μετά το εντυπωσιακό opening της Παραμυθούπολης στις 22 Νοεμβρίου με την Ελένη Φουρέιρα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν 2 αναμενόμενες συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο και Ιανουάριο!

Γι’ αυτό, μη χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 23 Δεκεμβρίου και τον Γιώργο Τσαλίκη στις 3 Ιανουαρίου!

4
Chocolate Factory στην Πάφο

Η Πάφος, μας περιμένει και αυτόν τον Δεκέμβρη με ξεχωριστές εκδηλώσεις, για ακόμη μια χρονια, στο πνεύμα των γιορτών!

Μετά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Κέννετυ, στις 19:00, μπορείς να πας λίγες μέρες μετά στο «Chocolate Factory», στις 15 Δεκεμβρίου, στο Χάνι του Ιμπραήμ, (11.00 π.μ. – 4.00 μ.μ.)!

5
Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικων Δέντρων

Σε διάφορες πόλεις έχουν ήδη φωταγωγηθεί ψηλά και όμορφα διακοσμημένα χριστουγεννιάτικα δέντρα, που θα κάνουν και φέτος τον γύρο του κόσμου στα social media.

Μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να βγάλεις φωτογραφίες με τον Αη Βασίλη μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης σου (και μη) καθώς και να πιεις έναν καφέ στην πλατεία μαζί με το amore σου!

Στείλε μας τα σχόλια σου και κάνε μας tag στη φωτογραφία σου με φόντο τις εκδηλώσεις αυτές! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending