fbpx

Τα φετινά Χριστούγεννα θα έρθουν νωρίς στο Ακάκι!

“You better watch out, you better not cry, better not pout, I’m telling you why, Santa Claus is coming to … Ακάκι!”

Η εποχή που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, τα Χριστούγεννα, είναι εδώ! Στο Ακάκι θα μυρίσουν Χριστούγεννα από νωρίς, αφού η Ομάδα Νέων Αναπτυξιακής Εταιρείας Ακακίου “Ο Σερράχης” θα διοργανώσει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στις 8 Δεκεμβρίου!

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:00 στην πλατεία του χωριού και θα περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους (που νιώθουν ακόμα παιδιά!)

Στην εκδήλωση, που γίνεται με τη στήριξη των Οργανωμένων Συνόλων του χωριού, θα διοργανωθεί παζαράκι, όπως και κλήρωση με πλούσια δώρα, ενώ χριστουγεννιάτικες χορωδίες και χορευτικά συγκροτήματα θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρα.

Από νωρίς θα σερβίρονται γλυκά, φαγητά, όπως και κρύα και ζεστά ροφήματα, ενώ για τα παιδιά θα υπάρχει στην πλατεία face painting και luna park.

Αποκορύφωμα της βραδιάς, βέβαια, θα είναι η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης θα είναι εκεί για να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά.

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 15:00 σας περιμένουμε στην πλατεία Ακακίου…γιατί Santa Claus is coming to Akaki! #akakixmas2019 #santaclausiscomingtoakaki #omadanewnserrahis #10xroniaserrahis

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending